fbpx

Sådan tilkalder du og får forbindelsen til engle

For at du kan begynde at tilkalde englene i dit liv, så skal du som minimum:

  • Være åben for spiritualitet
  • Føle, at der er mere mellem himmel og jord
  • Tro på englene
  • Stole og tro på, at du godt kan
Tvivlen og begrænsnigner sætter stopperen mellem dig og universet. Troen skal selvfølgelig opbygges og det er naturligt, at vi har vores tvivl. Jeg er selv stadig i tvivl nogle gange. Tvivlen kommer fra egoet og det er en del af os her på jordens plan. Uden egoet kan vi ikke eksistere som mennesker. Men lektioen er at lære at genkende hvornår vores ego styrer os, så vi kan lade være med at lade det bestemme og lade universet tale igennem os i stedet for.
Der er forskel mellem os mennesker, nogle er mere åbne for det højere rige end en anden. Dette kræver øvelse i at åbne os op for det spirituelle. Og jeg tør at påstå at VI ALLE SAMMEN har synske evner.

Engle meditation

Meditation er den bedste måde, hvordan du kan forbinde dig med din engel. Når vi mediterer, så kommer vi i en anden verden, i en anden dimension. Hver engel har en guidet meditation, som du finder i bonus sektionen. Du finder en vejledning til at kome godt i gang med at meditere i næste lektion.

Englebøn for at tilkalde englenes hjælp

Du kan spørge englene for de små eller store ting og du kan spørge til enhver tid. I næste lektion finder du guide til at udføre engle ceremoni.

Skab et alter

At skabe et alter i dit hjem er et virkelig effektivt måde på at forankre dine spirituelle energier i den fysiske verden. Et alter er et helligt rum fyldt med ting, der får dig til at føle dig forbundet til universet. Tænk på et alter, som en verden, hvor du kan komme for at håbe, drømme, ønske, bede, meditere, tænke og bede universet om støtte. I den næste lektion finder du en guide og inspiration til hvordan du skaber et engle alter.

Gå en tur i naturen

Naturen er vidunderlig og forbinder dig med det spirituelle. Ved at være i naturen, så kommer du væk fra dine hverdagens udfordringer og bekymringer. Du får frisk energi og nye tanker. Mens du går, så kan du stille spørgsmål til englene og høre deres svar.

Tænd tre stearinlys

Ved at tænde tre stearinlys i dit hjem, kalder du englene ind i rummet