fbpx
Se de nyeste smykker og krystaller | Klik her

Ametyst klynge medium 100-120 g

Ametyst klynge medium 100-120 g

Ametyst klynge medium - Moni Sattler

Ametyst klynge medium 100-120 g

95 DKK inkl. moms

På lager

95 DKK inkl. moms

Ametyst klynge medium er en smuk klynge af høj kvalitet. Den kan stilles i dit hus for at sprede dens energi i rummet, den er især velegnet til dit sengebord, så den hjælper dig med at sove roligt. Ametyst virker som en naturlig stressaflastning. Ametyst forstørrer positive vibrationer, mens den renser kroppen af negativ energi, herunder giftige følelser, som vrede, angst, frygt og meget mere.

Chakra: Tredje Øje, Krone

Stjernetegn: Fisk, Jomfru, Stenbuk

Virkning: Stressaflastning, Meditation

Disse klynger er unikke og varierer i farven, vægten og størrelsen. Jeg vælger en smuk klynge til dig.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Beskrivelse

Ametyst klynge medium 110-120 g

Dimensioner
Bredde: ca. 4- 5 cm
Længde: ca. 5- 6 cm
Højde: ca. 3 cm

Vægt: 110- 120 g

Ametyst styrker ånden og opmuntrer åndelig vækst ved at beskytte din aura. Når du bærer et Ametyst armbånd eller har en sten i dit hjem, opfordrer det dig til at engagere dig i positiv fordybelse, som hjælper dig med at få adgang til dine følelser.

Ametyst er også et vidunderligt redskab til at berolige sindet under meditationspraksis.

I mineralverdenen er Ametyst den ultimative meditationssten på grund af sin beroligende virkning på sindet. Hver gang du føler træk af negative påvirkninger, kald Ametystens medicin for at afbalancere dit sind og følelser. Hvis din kronechakraenergi er lav, hjælper Ametyst smykker med at omdirigere selvcentrerede tanke mønstre til en dybere forståelse.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Smykker med Ametyst

Yderligere information

Vægt 1000 g

Bedst solgte

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven: