fbpx
Se de nyeste smykker og krystaller | Klik her

Ametyst øreringe – Gioia

Ametyst øreringe – Gioia

Ametyst - Gioia - Moni Sattler

Ametyst øreringe – Gioia

365 DKK inkl. moms

Out of stock

365 DKK inkl. moms

Ametyst øreringe – Gioia er lavet med Ametyst krystal sten og små Swarovski© krystaller. Øreringe er meget fine og passer perfekt til alle armbånd med krystaller. Swarovski© krystaller laver små regnbue refleksioner, når der kommer lys på dem.

Ametyst virker som en naturlig stressaflastning, når den placeres mod huden. Ametyst forstørrer positive vibrationer, mens den renser kroppen af negativ energi, herunder giftige følelser, som vrede, angst, frygt og meget mere. Læs mere >

Gioia betyder ‘glæde’ på italiensk. Denne kollektion er fyldt med skytsengle og sten med en blid energi. Mit hjerte smiler, når jeg kigger på disse smykker, jeg bliver glad uden en grund. Derfra kommer navnet Gioia. Hvorfor lige på italiensk? Italien minder mig om sol og strand, dejlig vejr og afslapning. Disse følelser håber jeg at sende videre til dig.

Beskrivelse

Ametyst øreringe – Gioia

Dimensioner:
Øreringe længde: 70 mm

Materiale:
Forgyldt 925 Sterling sølv
Ametyst krystaller
Swarovski© krystal

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Bedst solgte

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven: