Angelit lommesten

Angelit - Moni Sattler

Angelit lommesten

30 DKK inkl. moms

På lager

30 DKK inkl. moms

Angelit – Skytsengel, Forståelse, Tilgivelse

Angelit er som din skytsengel. Når du har brug for at få ro og åndelig vejledning i vanskelige situationer, vil Angelit udstråle blide og beroligende energier. Angelits healende egenskaber bidrager til at øge din selvbevidsthed og beskytte hele din krop. Angelit fremmer medfølelse, fred og menneskelighed. Det er et kraftfuldt redskab til at transformere spændinger, vrede og stress til forståelse og tilgivelse.

Chakra: Hals, Tredje Øje, Krone

Stjernetegn: Vandmanden

Virkning: Skytsengel, Forståelse, Tilgivelse

Angelits helbredende egenskaber bringer helhed, åndelig inspiration og dybe helbredende energier. Denne sten skaber følelser af fred og ro. Angelit kan vejlede din ånd gennem vanskelige situationer, hvis du har det svært med at give slip på smerte og tilgive andre og sig selv. Angelit løfter dig op, i stedet for at du bliver begravet under din smerte. Den giver dig mulighed for at se situationer fra et højere perspektiv. Ved at fjerne kontrollen, som din smerte har over dig, kan du lære at stole på og tilgive igen – selvom personen, som du har brug for at stole på og tilgive, er faktisk dig selv.

Angelit forbinder dig med universel viden, der hjælper dig med at erkende, at al smerte går over med tiden.

Jeg vælger en krystal til dig.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Se kurv