Aventurin engel 3,5cm

Aventurin engel - Moni Sattler

Aventurin engel 3,5cm

120 DKK inkl. moms

In stock

120 DKK inkl. moms

Aventurin engel kommer i en smuk økologisk Moni Sattler bomuldspose, så du nemt kam tage den med, når du skal ud ad døren. Posen sørger for at englen altid er beskyttet og kommer ikke til skade undervejs. Derudover er englen klar til at bliver givet som gave. Du kan også have englen stående som dekoration i dit hjem, ved dit sengebord eller ved dit altar.

Aventurin er kendt som “stone of opportunity”. Aventurin en af de mest magtfulde krystaler for held og lykke, rigdom og for at manifestere større velstand. Den er generelt en stærk helbreder, den giver balance i sindet og følelserne.

Chakra: Hjerte

Stjernetegn: Jomfruen, Tyren

Virkning: Rigdom, Selvtillid, Optimisme, Helbred

Jeg vælger en engel til dig.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Availability: Tilgængelig på restordre
Se kurv

Beskrivelse

Aventurin engel 3,5cm

Dimensioner
Ca. 2,3 (bredde) – 3,5 cm (højde)

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Aventurin er kendt som “stone of opportunity”. Aventurin en af de mest magtfulde krystaler for held og lykke, rigdom og for at manifestere større velstand. Den er generelt en stærk helbreder, den giver balance i sindet og følelserne. Aventurin beskytter dig for angst, hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger og beskytter din energiniveau.