Aventurin øreringe forgyldt

Aventurin øreringe- Moni Sattler

Aventurin øreringe forgyldt

295 kr. inkl. moms

Out of stock

295 kr. inkl. moms

Aventurin øreringe er lavet med Aventurin krystaller og små Swarovski© krystaller. Øreringe er meget fine og passer perfekt til alle armbånd med krystaller. Swarovski© krystaller laver små regnbue refleksioner, når der kommer lys på dem.

Aventurin er kendt som “stone of opportunity”. Aventurin en af de mest magtfulde krystaler for held og lykke, rigdom og for at manifestere større velstand. Den er generelt en stærk  helbreder, den giver balance i sindet og følelserne. Aventurin beskytter dig for angst, hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger og beskytter din energiniveau.

 Chakra: Hjerte

 Stjernetegn: Vædder

 Virkning: Rigdom, Selvtillid, Optimisme

Availability: Ikke på lager

Beskrivelse

Aventurin øreringe

Dimensioner:
Øreringe længde: 30 mm

Materiale:
925 Sterling sølv
Aventurin krystaller
Swarovski© krystal

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.