Blonde Agat øreringe sølv

Blonde Agat øreringe - Moni Sattler

Blonde Agat øreringe sølv

295 kr. inkl. moms

In stock

295 kr. inkl. moms

Blonde Agat øreringe sølv er lavet af Blonde Agat krystaller og små Swarovski© krystaller. Øreringe er meget fine og passer perfekt til alle armbånd med krystaller. Swarovski© krystaller laver små regnbue refleksioner, når der kommer lys på dem.

Blonde Agat er forbundet med stress aflastning, en fælles fordel for alle krystaller. Men i krystal healing er den bedst til at berolige et overaktivt sind og nerver. Det er ligesom at kigge på en lyseblå himmel, der strækker sig ud mod horisonten, sådan virker Blonde Agat til at slappe af og være rolig. Den er den bedste modgift mod stresset i vores travle, hektiske liv.

Vær opmærksom på at alle krystaller er fra naturen og perlerne kan derfor variere i udseendet.
OBS! På bilederne vises der øreringe i forgyldt, dette er blot til illustration, du køber et par i sølv udgave. Billeder af øreringerne i sølv bliver lagt op så snart som muligt.

Beskrivelse

Blonde Agat øreringe sølv

Materiale:
Blonde Agat krystaller
Swarovski© perler
forgyldt 925 sterling sølv

Dimensioner:
Øreringe længde: ca. 30 mm

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Sten kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI ELEMENTS©, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski© perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski© smykker og krystaller. Opbevar dine smykker med Swarovski© krystaller på en måde, at den ikke bliver ridset.