Calcit orange lommesten

Calcit orange lommesten - Moni Sattler

Calcit orange lommesten

30 kr. inkl. moms

In stock

30 kr. inkl. moms

Calcit orange er en fremragende energibooster og et rensemiddel. Denne sten kan hjælpe dig med at forbedre alle gaver, du besidder, og fjerne den negativ energi, der er til stede i kroppen.

Calcit orange sørger for at gennemstrømme din krop med ​​positive energier, så alle de negative energier i kroppen bliver renset. Desuden kan den også rense dit hjem og ting, du bruger, såvel som dem, som du har omkring dig.

Denne særlige sten kan hjælpe dig med at fjerne den gamle adfærd, tænkemåder og mønstre. Derudover hjælper dig Calciten også med at åbne rum til de nye måder at leve på, dine nye ideer og inspirationskilder. 

Calcit orange øger motivationen og energiniveauet. Den hjælper også med at øge indsatsen for at opnå det, du virkelig vil have i livet.

Calcit orange forbedrer din kreativitet. Du vil finde inspiration i næsten alt. Du vil også opdage en meget dybere betydning for alle dine oplevelser og for alle de begivenheder, der sker eller skete i livet, uanset om det er uplanlagt eller planlagt.

Få solen ind i livet med denne dejlige sten.

 Chakra: Sakral, Solar Plexus

 Stjernetegn: Krebs, Løven

 Virkning: Kreativitet, Selvtillid, Innovation, Godt humør, Positiv energi

Jeg vælger en smuk krystal til dig.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Beskrivelse

Calcit orange lommesten

Sten dimensioner
Ca. 2 cm – 3,5 cm

Vægt
Ca. 10g – 20 g

Følg mig på Facebook eller Instagram.