fbpx
Se de nyeste smykker og krystaller | Klik her

Chakra mini sæt lommesten

Chakra mini sæt lommesten

Chakra mini lommesten sæt - Moni Sattler

Chakra mini sæt lommesten

150 DKK inkl. moms

På lager

150 DKK inkl. moms

Chakra mini sæt lommesten – lækre krystaller til at holde dine Chakraer i balance. Jeg har selv håndplukket og sammensat de smukke krystaller til disse Chakra sæts. Du får i alt 7 lommesten, samt en Palo Santo røgelse, som du kan bruge til at rense dig selv og dine krystaller.

Sættet kommer i en smuk økologisk Moni Sattler bomuldspose, så du nemt kan tage det med, når du skal ud ad døren og for eksempel meditere eller når du skal på tur over flere dage og du ikke kan undvære dine Chakra krystaller. Posen sørger for at krystallerne altid er beskyttet undervejs.

Der fås flere varianter, hvor der er forskel i krystaller til Solar Plexus og Hals chakraet (Tigerøje/Citrin/Angelit/Blonde Agat). Jeg vælger ud fra min intention, men du må gerne skrive et specielt ønske i komentarfeltet.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Beskrivelse

Chakra mini sæt lommesten

Et sæt indeholder:
1. Rød jaspis – Rod chakra
2. Karneol – Sakral chakra
3. Tigerøje/Citrin – Solar Plexus chakra
4. Aventurin – Hjerte chakra
5. Angelit/Blonde Agat- Hals chakra
6. Sodalit – Tredje øje chakra
7. Ametyst – Krone chakra
Palo Santo røgelse
Moni Sattler øko bomuldspose

Chakra sæt Dimensioner:
Sten størrelse ca. 2-3 cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Dine Chakraer indeholder universel energi, der altid har været der. Denne energi bliver opdelt i din krop og vokser konstant, krymper og bevæger sig. Når de er ude af balance eller blokeret, bliver de områder af dit liv som Chakraer repræsenterer påvirket. Chakraer i balance og ude af balance kommer til udtryk på den måde vi opfører, føler os på, samt de valg vi træffer. Læs mere om Chakra her.

Bedst solgte

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven: