Engle øreringe Chamuel forgyldt

Engle øreringe Chamuel - Moni Sattler

Engle øreringe Chamuel forgyldt

395 kr. inkl. moms

Out of stock

395 kr. inkl. moms

Engle øreringe Chamuel er små søde engle i form af flotte øreringe. Øreringe laver smukke lys refleksioner, når der kommer sollys på den. Chamuel engel øreringe er perfekt som en gave til din ven eller elskede.

Ærkeenglen Chamuel er kendt som kærlighedens engel. Du kan bede Chamuel om hjælp til at: opdage ubetinget kærlighed, finde indre fred, løse konflikter med andre, tilgive mennesker, der har såret eller krænket dig, finde og nære romantiske forhold og nå ud for at tjene mennesker, der har brug for hjælp til at finde indre ro.

Availability: Ikke på lager

Beskrivelse

Engle øreringe Chamuel forgyldt

Materiale:
Swarovski© Elements,
Forgyldt 925 sterling sølv

Dimensioner:
Engel vedhæng + øreringe længde: 33mm

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Du kunne også være interesseret i...