-9%

Engle vedhæng og øreringe Chamuel forgyldt

Engle vedhæng og øreringe- Moni Sattler

Engle vedhæng og øreringe Chamuel forgyldt

580 kr. inkl. moms

Out of stock

580 kr. inkl. moms

Engle vedhæng og øreringe Chamuel forgyldt består af små søde engler, som laver smukke lysrefleksioner, når der kommer sollys på dem. Chamuel smykkesæt er perfekt som en gave til din ven eller elskede.

Ærkeenglen Chamuel er kendt som kærlighedens engel. Du kan bede Chamuel om hjælp til at: opdage ubetinget kærlighed, finde indre fred, løse konflikter med andre, tilgive mennesker, der har såret eller krænket dig, finde og nære romantiske forhold og nå ud for at tjene mennesker, der har brug for hjælp til at finde indre ro.

OBS! Kæden medfølger ikke men kan købes til her.

Availability: Ikke på lager

Beskrivelse

Engle vedhæng og øreringe Chamuel forgyldt

Materiale:
Swarovski© Elements,
Forgyldt 925 sterling sølv.

Dimensioner:
Engel vedhæng: 17 x 22mm
Engel vedhæng + øreringe længde: 33mm

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.