Fisken krystal stjernetegn halskæde & plakat – Zodiaci

Fisken krystal halskæde - Moni Sattler

Fisken krystal stjernetegn halskæde & plakat – Zodiaci

395 kr. inkl. moms

In stock

395 kr. inkl. moms

Fisken krystal stjernetegn halskæde – Zodiaci er helt personlig halskæde. Krystallerne i halskæden repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I denne personlige halskæde skræddesyet til Fisken finder du følgende krystaller:

  • Sodalit
  • Karneol
  • Akvamarin
  • Ametyst
  • Bjergkrystal

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Fisken charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Halskæde med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Fisken krystal stjernetegn halskæde – Zodiaci

Ametyst (lilla)

Ametyst understøtter Fiskens spiritualitet og intuition, hvilket giver åndelig beskyttelse og indre fred. Den tilskynder til selvrefleksion og hjælper dem med at bestemme årsagen til deres problemer og frigiver derved smerte og stress. Ametyst understøtter Fiskens ønske om at hjælpe andre og begrænser deres tendens til at ”flygte” ved at fremme ædruelighed fra dårlige vaner og afhængighed.

Bjergkrystal (gennemsigtig)

Bjergkrystal understøtter Fiskens stjernetegn og er en af de bedste krystaller til helbredelse. Bjergkrystal renser og rengør kroppens energifelt og løfter sjælen. Den forbedrer deres forbindelse til højere bevidsthed og hjælper dem med at finde de svar, de søger, og opdage deres formål.

Akvamarin (lysegrøn)

Akvamarin matcher Fiskens energi meget tæt og derved understøtter dem i alt, hvad de gør. Den giver en beroligende og rolig energi, der afbalancerer deres følsomhed. Den muliggør hjertebaseret kommunikation og fremmer harmoni. Det er en bemyndigende krystal, der hjælper Fiskene med at forbedre deres intuitive kræfter og få mest muligt ud af deres meditationsøvelse.

Karneol (rød/orange)

Karneol fremmer Fiskens naturlige kreativitet og giver dem motivation og lidenskab til at forfølge deres kreative bestræbelser og manifestere dem i virkeligheden. Karneol fremmer et lykkeligt humør, mod og den vitale energi, der kræves for at udrette store ting. Den hjælper Fisken også med at afsætte den vrede de kan føle, hvis de har givet for meget af sig selv.

Sodalit (blå)

Sodalit balancerer intuition og følelser med logik, hvilket hjælper til at bruge både intuition og intellekt i hverdagen. Den fremmer selvforståelse og accept af, hvem man er. Det er en beroligende, fredelig, harmoniserede sten, der lindrer stress og bekymringer.

Fisken krystal halskæde materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Længde: Justerbar kæde ca. 45 – 49 cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv