Stenbukken stjernetegn – Zodiaci armbånd

Stenbukken - Zodiaci armbånd - Moni Sattler

Stenbukken stjernetegn – Zodiaci armbånd

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Stenbukken stjernetegn – Zodiaci armbånd er helt personlige. Krystallerne i armbåndet repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige armbånd skræddesyet til Stenbukken finder du følgende krystaller:

  • Bjergkrystal
  • Karneol
  • Røgkvarts
  • Tigerøje
  • Månesten

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci mini plakat (A5) med beskrivelsen af hver krystal.

OBS! Dette produkt består af et armbånd. Krystal sættet kan købes separat.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Stenbukken stjernetegn – Zodiaci armbånd

Månesten (hvid)
Stenbukken har en særlig tilknytning til Månesten, fordi begge resonerer med den kvindelige energi, yin. Stenbukken er et af de seks tegn, som er forbundet med yin-energien. Månesten opmuntrer Stenbukken til at være mere i kontakt med deres feminine side, især dem der føler for meget maskulin energi i sin personlighed.

Røgkvarts (gennemsigtig-brun)
Røgkvarts giver den jordforbundne Stenbuk den energi, de har brug for, for at trives. Det er en ”afgiftende” sten, der fjerner frygt, negativ energi og følelser fra kroppen, sindet og det omgivende miljø. 

Den hjælper især med at opløse den selvkritik, som Stenbukken har tendens til at kæmpe med. Røgkvarts bringer transformation og hjælper dem med at vide, hvordan de kan bevæge sig fremad og fuldføre deres langsigtede mål.

Tigerøje (brun)
Tigerøje forbedrer syn, intellekt, god dømmekraft, og den åbner ens sind og hjerte for at lære at acceptere forandring. Selvom Stenbukken allerede er begavet og intelligent, kombineret med en intens udholdenhed, kan Stenbukken nogle gange have svært ved at acceptere forandring, men Tigerøje hjælper Stenbukken med at blive mere tilpasningsdygtig til nye oplevelser.

Karneol (rød)
Karneol er kendt som en motivations sten og understøtter Stenbukkens beslutsomhed og lidenskab. Den giver en positiv, fremadrettet energi, der giver dem modet til at få ting til at ske. Samtidig hjælper den med at reducere vrede og andre følelser, der kommer i vejen for Stenbukkens lykke.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal er en af de bedste Stenbukke-krystaller, fordi den forbinder disse opgaveorienterede arbejdere med deres højere bevidsthed og hjælper dem med at opdage deres sande formål og de skridt, de skal tage for at forbedre deres liv. 

Den giver en stærk, positiv energi, der endda kan forstærke effektiviteten af andre krystaller. Den øger også koncentration og hukommelsen og hjælper Stenbukken med at fortsætte med at bruge deres intellektuelle kapacitet, som de elsker at gøre.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv

Du kunne også være interesseret i...