Fisken stjernetegn – Zodiaci armbånd

Fisken - Zodiaci armbånd - Moni Sattler

Fisken stjernetegn – Zodiaci armbånd

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Fisken stjernetegn – Zodiaci armbånd er helt personlige. Krystallerne i armbåndet repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige armbånd skræddesyet til Fisken finder du følgende krystaller:

  • Sodalit
  • Karneol
  • Akvamarin
  • Ametyst
  • Bjergkrystal

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci mini plakat (A5) med beskrivelsen af hver krystal.

OBS! Dette produkt består af et armbånd. Krystal sættet kan købes separat.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Fisken stjernetegn – Zodiaci armbånd

Ametyst (lilla)

Ametyst er Fiskens traditionelle fødselssten. Den understøtter deres spiritualitet og intuition, hvilket giver åndelig beskyttelse og indre fred. Den tilskynder til selvrefleksion og hjælper dem med at bestemme årsagen til deres problemer og frigiver derved smerte og stress. Denne Fiske-krystal understøtter deres ønske om at hjælpe andre og begrænser deres tendens til at ”flygte” ved at fremme ædruelighed fra dårlige vaner og afhængighed.

Bjergkrystal (gennemsigtig)

Bjergkrystal understøtter Fiskens stjernetegn og er en af de bedste sten til helbredelse. Denne Fiske-krystal renser og rengør kroppens energifelt og løfter sjælen. Den forbedrer deres forbindelse til højere bevidsthed og hjælper dem med at finde de svar, de søger, og opdage deres formål.

Akvamarin (lysegrøn)

Akvamarin er en Fiske-krystal, der matcher Fiskens energi meget tæt og derved understøtter dem i alt, hvad de gør. Den giver en beroligende og rolig energi, der afbalancerer deres følsomhed. Den muliggør hjertebaseret kommunikation og fremmer harmoni. Det er en bemyndigende krystal, der hjælper Fiskene med at forbedre deres intuitive kræfter og få mest muligt ud af deres meditationsøvelse.

Karneol (rød)

Karneol fremmer Fiskens naturlige kreativitet og giver dem motivation og lidenskab til at forfølge deres kreative bestræbelser og manifestere dem i virkeligheden. Denne Fiske-krystal fremmer et lykkeligt humør, mod og den vitale energi, der kræves for at udrette store ting. Den hjælper dem også med at afsætte den vrede de kan føle, hvis de har givet for meget af sig selv.

Sodalit (blå)

Sodalit er en Fiske-krystal, der balancerer intuition og følelser med logik, hvilket hjælper til at bruge både intuition og intellekt i hverdagen. Den fremmer selvforståelse og accept af, hvem man er. Det er en beroligende, fredelig, harmoniserede sten, der lindrer stress og bekymringer.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv

Du kunne også være interesseret i...