Fisken stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Fisken - Zodiaci krystal sæt - Moni Sattler

Fisken stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

195 kr. inkl. moms

In stock

195 kr. inkl. moms

Fisken stjernetegn – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlig krystal sæt skræddesyet til Fisken finder du følgende krystaller:

  • Sodalit
  • Karneol
  • Akvamarin
  • Ametyst
  • Bjergkrystal

Læs om deres betydning længere nede

OBS! Armbåndet følger ikke med i købet, men kan købes til.

Beskrivelse

Fisken stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Ametyst (lilla)

Ametyst er Fiskens traditionelle fødselssten. Den understøtter deres spiritualitet og intuition, hvilket giver åndelig beskyttelse og indre fred. Den tilskynder til selvrefleksion og hjælper dem med at bestemme årsagen til deres problemer og frigiver derved smerte og stress. Denne Fiske-krystal understøtter deres ønske om at hjælpe andre og begrænser deres tendens til at ”flygte” ved at fremme ædruelighed fra dårlige vaner og afhængighed.

Bjergkrystal (gennemsigtig)

Bjergkrystal understøtter Fiskens stjernetegn og er en af de bedste sten til helbredelse. Denne Fiske-krystal renser og rengør kroppens energifelt og løfter sjælen. Den forbedrer deres forbindelse til højere bevidsthed og hjælper dem med at finde de svar, de søger, og opdage deres formål.

Akvamarin (lysegrøn)

Akvamarin er en Fiske-krystal, der matcher Fiskens energi meget tæt og derved understøtter dem i alt, hvad de gør. Den giver en beroligende og rolig energi, der afbalancerer deres følsomhed. Den muliggør hjertebaseret kommunikation og fremmer harmoni. Det er en bemyndigende krystal, der hjælper Fiskene med at forbedre deres intuitive kræfter og få mest muligt ud af deres meditationsøvelse.

Karneol (rød)

Karneol fremmer Fiskens naturlige kreativitet og giver dem motivation og lidenskab til at forfølge deres kreative bestræbelser og manifestere dem i virkeligheden. Denne Fiske-krystal fremmer et lykkeligt humør, mod og den vitale energi, der kræves for at udrette store ting. Den hjælper dem også med at afsætte den vrede de kan føle, hvis de har givet for meget af sig selv.

Sodalit (blå)

Sodalit er en Fiske-krystal, der balancerer intuition og følelser med logik, hvilket hjælper til at bruge både intuition og intellekt i hverdagen. Den fremmer selvforståelse og accept af, hvem man er. Det er en beroligende, fredelig, harmoniserede sten, der lindrer stress og bekymringer.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Følg mig på Facebook eller Instagram.