Blonde Agat øreringe – Gioia

Blonde Agat Gioia øreringe - Moni Sattler

Blonde Agat øreringe – Gioia

365 kr. inkl. moms

In stock

365 kr. inkl. moms

Blonde Agat øreringe – Gioia forgyldt er lavet af forgyldte glasperler, Blonde Agat sten, Swarovski© og Toho perler.

Blonde Agat er forbundet med stress aflastning, en fælles fordel for alle krystaller. Men i krystal healing er Blonde Agat den bedste til at berolige et overaktivt sind og berolige nerver. Det er ligesom at kigge på en lyseblå himmel, der strækker sig ud mod horisonten, sådan virker Blonde Agat til at slappe af og være rolig. Blonde Agat er den bedste modgift mod stresset i vores travle, hektiske liv.

Gioia betyder ‘glæde’ på italiensk. Denne kollektion er fyldt med skytsengle og sten med en blid energi. Mit hjerte smiler, når jeg kigger på disse smykker, jeg bliver glad uden en grund. Derfra kommer navnet Gioia. Hvorfor lige på italiensk? Italien minder mig om sol og strand, dejlig vejr og afslapning. Disse følelser håber jeg at sende videre til dig.

 Chakra: Hals

 Stjernetegn: Fisken

 Virkning: Ro, Kommunikation, Healing, Tro mod dig selv

Beskrivelse

Blonde Agat øreringe – Gioia forgyldt

Materiale:
Blonde Agat sten
Toho perler
Swarovski© perler
forgyldt 925 sterling sølv

Dimensioner:
Øreringe længde: ca. 70 mm

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Sten kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI ELEMENTS©, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski© perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski© smykker og krystaller. Opbevar dine smykker med Swarovski© krystaller på en måde, at den ikke bliver ridset.