fbpx
Se de nyeste smykker og krystaller | Klik her

Månesten øreringe – Gioia

Månesten øreringe – Gioia

Gioia øreringe med Månesten - Moni Sattler

Månesten øreringe – Gioia

365 DKK inkl. moms

På lager

365 DKK inkl. moms

Månesten øreringe – Gioia forgyldt er lavet af forgyldte glasperler, Månesten sten, Swarovski© og Toho perler.

Månesten er en sten til “ny begyndelse”. Månesten er en sten af indre vækst og styrke. Den beroliger følelsesmæssig ustabilitet og stress og stabiliserer følelserne og giver ro. Månesten forbedrer intuitionen, fremmer inspiration, succes og lykke i kærlighed og forretningssager.

Gioia betyder ‘glæde’ på italiensk. Denne kollektion er fyldt med skytsengle og sten med en blid energi. Mit hjerte smiler, når jeg kigger på disse smykker, jeg bliver glad uden en grund. Derfra kommer navnet Gioia. Hvorfor lige på italiensk? Italien minder mig om sol og strand, dejlig vejr og afslapning. Disse følelser håber jeg at sende videre til dig.

Beskrivelse

Månesten øreringe – Gioia forgyldt

Materiale:
Månesten sten
Toho perler
Swarovski© perler
forgyldt 925 sterling sølv

Dimensioner:
Øreringe længde: ca. 70 mm

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Sten kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI ELEMENTS©, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski© perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski© smykker og krystaller. Opbevar dine smykker med Swarovski© krystaller på en måde, at den ikke bliver ridset.

Bedst solgte

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven: