fbpx
Se de nyeste smykker og krystaller | Klik her

Hæmatit armbånd – Jordforbindelse & Balance – Englen Uriel

Hæmatit armbånd – Jordforbindelse & Balance – Englen Uriel

Jordforbindelse & Balance – Guld Hematit & Englen Uriel - Moni Sattler

Hæmatit armbånd – Jordforbindelse & Balance – Englen Uriel

545 DKK inkl. moms

På lager

545 DKK inkl. moms

Hæmatit armbånd – Jordforbindelse & Balance – Englen Uriel er lavet af Hæmatit sten og Swarovski© krystaller.

Hæmatit hjælper dig med jordforbindelse og balance i dit liv. Når du bærer Hematiten, føler du dig mere centreret og rolig tak til dens intense, men subtile vibrationer. Hæmatit aktiverer rodchakraet; energicentret, der forankrer os til jorden og giver en følelse af stabilitet.
Hæmatit opløser negativitet og forhindrer dig i at absorbere andres negativitet. Hæmatit er stærk, øger selvværd og overlevelsesevne, den forbedrer viljestyrke og pålidelighed og giver tillid.

Englen hedder Uriel. Han er inspireret af ærkeenglen Uriel. Uriel regulerer mentalt harmoni, vores tanker og ideer. Uriel er menneskehedens forbindelse til de åndelige riger og han viser os, hvordan vi finder vores indre kraft. Du kan påkalde Uriel, når du har brug for svar og indsigter. Når du har gentagne tanker eller ideer, der er positive, er det Uriels svar til dig. Læs mere >

Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Hæmatit armbånd – Jordforbindelse & Balance – Englen Uriel

Materiale:
8 mm Hæmatit
Swarovski© perler
925 sterling sølv
Nylon snor

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Stene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Bedst solgte

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven: