Hæmatit lommesten

Hæmatit lommesten - Moni Sattler

Hæmatit lommesten

30 kr. inkl. moms

In stock

30 kr. inkl. moms

Hæmatit. Når du går på en line, er det klogt at opretholde balance med en stang. Når du krydser en følelsesmæssig line, skal du tage fat i en Hæmatit  krystal for at genoprette stabiliteten og undgå et fald. Hæmatit er den ultimative grounding krystal, der hjælper dig med at komme tilbage i din krop, så du kan blive aligned og centreret med jordens energi.

Chakra: Rod

Stjernetegn: Vædderen, Vandmanden

Virkning: Jordforbindelse, Balance

Jeg vælger en krystal til dig.

Livet kan ramme os uventet. Pludselig at miste et job, får en dårlig sammenbrud, død af en som er dig nær, tabe økonomisk… Der er så mange måder, at vores liv kan ændre sig på et øjeblik. Der er ingen måde at forberede sig på, hvordan du har det i disse øjeblikke, men du kan forberede dig på, hvordan du kommer igennem dem. Hæmatit forbinder dig med rodchakraet for at grounde din ånd dybt ned i jordens beroligende energi. Når du tager fat i Hæmatit, skal du lade dens helbredende egenskaber guide dig i langsomme, nærende vejrtrækninger. Hæmatit hjælper dig med at finde dit center.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Beskrivelse

Hæmatit lommesten

Sten dimensioner
Ca. 2 x 2-3 cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.