Hvid Jade lommesten

Hvid Jade lommesten

20 kr. inkl. moms

In stock

20 kr. inkl. moms

Hvid Jade har en positiv og strålende lys energi, der ligger i stenen. Hvid Jade er kendt for sin power til at få dig til at føle dig rolig og fredelig. Dens kraftige helbredende energier er kendt over hele verden, fordi det har evnen til at rense energierne i dit hjerte. Hvid Jade har også evnen til at øge eller forbedre kærlighedens energi i dit liv. Dine udfordringer bliver lettere, og den gør dit sind rolig.

Chakra: Hjerte, Krone

Stjernetegn: Vædderen, Tyren, Tvillingene, Vægten

Virkning: Fred, Ro, Klarhed, Healing

Jeg vælger en krystal til dig.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Se kurv

Beskrivelse

Hvid Jade lommesten

Dimensioner
Ca. 1 x 2cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Hvid Jade har en positiv og strålende lys energi, der ligger i stenen. Hvid Jade er kendt for sin power til at få dig til at føle dig rolig og fredelig. Dens kraftige helbredende energier er kendt over hele verden, fordi det har evnen til at rense energierne i dit hjerte.

Hvid Jade har også evnen til at øge eller forbedre kærlighedens energi i dit liv. Dine udfordringer bliver lettere, og den gør dit sind rolig.