Intention Skytsengel halskæde – Ametyst, Sodalit, Månesten – sølv

Intention – Spiritualitet, Intuition, Karhed – Moni Sattler

Intention Skytsengel halskæde – Ametyst, Sodalit, Månesten – sølv

150 kr.425 kr. inkl. moms

In stock

150 kr.425 kr. inkl. moms

Intention Skytsengel halskæde – Ametyst, Sodalit, Månesten – Spiritualitet, Intuition, Klarhed med Ametyst, Sodalit og Månesten krystalvedhæng støtter dig på din vej til en spirituel rejse. Du kan skifte mellem krystal vedhænge alt efter hvilken intention du vil arbejde hen i mod, eller hvilken støtte du har brug for.

Når du skal vælge et vedhæng, så øver du dig i at mærke efter, hvordan du har det og hvad du har brug for at arbejde med.

Ametyst – Spiritualitet er forbundet til Krone chakraet, som er porten til universet, englene og alt guddommelige. Ametyst hjælper dig med at få nemmere forbindelsen til det spirituelle og støtter dig med sin beroligende og afstressende energi.

Sodalit – Intuition. På grund af dens forbindelse til det Tredje Øje chakra kan Sodalit styrke din intuition og din indre viden. Ved at aktivere Tredje Øje chakra kan du lettere få adgang til din indre visdom ved hjælp af din Sodalit krystal eller smykke. Brug denne sten især til at styrke din intuition, når dit sind der overaktiv. Sodalit hjælper dig med at høre din indre stemme at tale til dig.

Månesten – Klarhed. Månesten er en sten af indre vækst og styrke. Den beroliger dig i stress situationer, stabiliserer dine følelser og giver ro. Månesten giver dig klarhed i forvirrende situationer, da den er forbundet med månen. Månen går gennem forksellige faser med forskellige energier og fortæller os at tage livet roligt. Alt er blot en fase, som vi kan lære af og være en bedre udgave af os selv.

OBS! Du køber englen, vedhæng og kæden i sølv. Billeder med forgyldte smykker er til illustration.

Vælg mellem:
Kun krystal vedhæng (tre krystal vedhæng medfølger)
Skytsengel halskæde 45cm og krystal vedhæng  (En halskæde med en skytsengel og tre krystal vedhæng)
Skytsengel halskæde 55cm og krystal vedhæng  (En halskæde med en skytsengel og tre krystal vedhæng)

Ryd
Se kurv

Beskrivelse

Intention Skytsengel halskæde – Ametyst, Sodalit, Månesten – Spiritualitet, Intuition, Klarhed – sølv

Dimensioner:
Højde: 18,5 mm
Bredde: 11,5 mm

Materiale:
925 sterling sølv

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle guld smykker er forgyldt sterling sølv. Sølvet er belagt med to lag 24 karat-guld. De to lag gør guldbelægningen meget mere holdbar. Guldlag tykkelse er 0,4 um.

Yderligere information

Variation

Kun krystal vedhæng, Skytsengel halskæde 45cm og krystal vedhæng, Skytsengel halskæde 55cm og krystal vedhæng