Jomfruen stjernetegn krystal øreringe & plakat – Zodiaci

Jomfruen krystal øreringe - Moni Sattler

Jomfruen stjernetegn krystal øreringe & plakat – Zodiaci

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Jomfruen stjernetegn krystal øreringe – Zodiaci er helt personlige øreringe. Krystallerne i øreringerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I disse personlige øreringe skræddesyet til Jomfruen finder du følgende krystaller:

  • Ametyst
  • Bjergkrystal
  • Amazonit
  • Aventurin
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Jomfruens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Et par (2 stk.) øreringe med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Jomfruen stjernetegn krystal øreringe – Zodiaci

Du køber et par øreringe (2 stk.)

Længde: Inkl. kreolen ca. 46 mm

Ametyst (lilla)
Ametyst bringer et åndeligt element til Jomfruernes analytiske sind. Den giver en rolig og beroligende energi, der fremmer følelser af velvære og hjælper Jomfruen med at acceptere det, der ikke kan ændres.
Ametyst inspirerer til forståelse af andre og derved forbedrer deres forhold. Den modvirker også negativ energi og løfter ens ånd.

Amazonit (lysegrøn)
Amazonit er en jordforbundet sten, der er ideel til at bringe balance i Jomfruens energi. Den afbalancerer deres følelsesmæssige tilstand og hjælper dem med at frigive deres trang til ”besættelse”. Den reducerer frygt og bekymring, beroliger deres ånd og beroliger deres sind.
Amazonit hjælper Jomfruen med at forstå andres synspunkter, hvilket kan være afgørende for Jomfruen, der har tendens til at tro at tingene skal foregå på deres præmisser.

Aventurin (grøn)
Rent energimæssigt er dette en mild sten, der giver en følelse af ro og balance og forbedrer lykke. Den siges også at bringe velstand og karrieremæssig succes.

Karneol (rød/orange)
Karneol er den traditionel sten for Jomfruens stjernetegn. Den hjælper Jomfruen med at kanalisere deres lidenskab og tanker til positive manifestationer og holde dem motiverede og fokuserede undervejs.
Med den kreativitet og vitalitet, som Karneol medfører, giver den Jomfruen en stor mulighed for at være en succes.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal fremmer selvhelbredelse, noget Jomfruer ofte mangler, da de har tendens til at fokusere så meget af deres energi på at hjælpe andre. Den renser negativ energi fra kroppen og øger koncentration og hukommelse.
Jomfruen kan ”programmere” Bjergkrystallen med sin intention om at få hjælp til at nå et mål, og det vil hjælpe med at finde svar på de problemer, som Jomfruen prøver på at løse. Den fremmer også at generelt have et positivt syn på tingenes tilstand.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv