Jomfruen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Jomfruen - Zodiaci krystal sæt - Moni Sattler

Jomfruen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

195 kr. inkl. moms

In stock

195 kr. inkl. moms

Jomfruen – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlig krystal sæt skræddesyet til Jomfruen finder du følgende krystaller:

  • Ametyst
  • Bjergkrystal
  • Amazonit
  • Aventurin
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede

OBS! Armbåndet følger ikke med i købet, men kan købes til.

Beskrivelse

Jomfruen – Zodiaci krystal sæt

Ametyst (lilla)
Ametyst bringer et åndeligt element til Jomfruernes analytiske sind. Den giver en rolig og beroligende energi, der fremmer følelser af velvære og hjælper jomfruer med at acceptere det, de ikke kan ændre.
Ametyst er en Jomfru-krystal, der inspirerer til forståelse af andre og derved forbedrer deres forhold. Den modvirker også negativ energi og løfter ens ånd.

Amazonit (lysegrøn)
Amazonit er en jordforbundet sten, der er ideel til at bringe balance i Jomfruens energi. Den afbalancerer deres følelsesmæssige tilstand og hjælper dem med at frigive deres trang til ”besættelse”. Den reducerer frygt og bekymring, beroliger deres ånd og beroliger deres sind.
Denne Jomfru-krystal hjælper dem med at forstå andres synspunkter, hvilket kan være afgørende for Jomfruen, der har tendens til at tro at tingene skal foregå på deres præmisser.

Aventurin (grøn)
Rent energimæssigt er dette en mild sten, der giver en følelse af ro og balance og forbedrer lykke. Den siges også at bringe velstand og karrieremæssig succes.

Karneol (rød)
Karneol er den traditionel sten for Jomfruens stjernetegn. Den hjælper Jomfruen med at kanalisere deres lidenskab og tanker til positive manifestationer og holde dem motiverede og fokuserede undervejs.
Med den kreativitet og vitalitet, som denne Jomfru-krystal medfører, giver den Jomfruen en stor mulighed for at være en succes.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal er en Jomfru-krystal, der fremmer selvhelbredelse, noget Jomfruer ofte mangler, da de har tendens til at fokusere så meget af deres energi på at hjælpe andre.Den renser negativ energi fra kroppen og øger koncentration og hukommelse.
Jomfruen kan ”programmere” bjergkrystaller med deres intentioner om at hjælpe dem med at nå et mål, og det vil hjælpe dem med at finde svarene på de problemer, de prøver at løse. Den fremmer også at generelt have et positivt syn på tingenes tilstand.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Følg mig på Facebook eller Instagram.