Karneol øreringe forgyldt

Karneol øreringe - Moni Sattler

Karneol øreringe forgyldt

295 kr. inkl. moms

In stock

295 kr. inkl. moms

Karneol øreringe er lavet med Karneol krystal sten og små Swarovski© krystaller. Øreringe er meget fine og passer perfekt til alle armbånd med krystaller. Swarovski© krystaller laver små regnbue refleksioner, når der kommer lys på dem.

Karneol er en stabiliserende sten, som gendanner vitalitet og motivation og stimulerer kreativitet. Den giver mod, fremmer positive livsvalg, fjerner apati og motiverer til succes. Karneol er nyttig til at overvinde misbrug af enhver art.

Den hjælper med at stole på dig selv og dine opfattelser. Karneol skærper koncentration og fjerner mental sløvhed. Beskytter mod misundelse og vrede. Karneol erstatter følelsesmæssig negativitet med kærlighed til livet.

Derudover øger Karneol fertiliteten og stimulerer seksualitet.

 Chakra: Rod, Sakral

 Stjernetegn: Tyr, Krebsen, Løven, Jomfru

 Virkning: Kreativitet, Individualitet, Mod, Selvværd

Beskrivelse

Karneol øreringe forgyldt

Dimensioner:
Øreringe længde: ca. 30 mm

Materiale:
Forgyldt 925 Sterling sølv
Karneol krystaller
Swarovski© krystal

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Du kunne også være interesseret i...