Krebsen stjernetegn krystal øreringe & plakat – Zodiaci

Krebsen krystal øreringe - Moni Sattler

Krebsen stjernetegn krystal øreringe & plakat – Zodiaci

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Krebsen stjernetegn krystal øreringe – Zodiaci er helt personlige øreringe. Krystallerne i øreringerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I disse personlige øreringe skræddesyet til Krebsen finder du følgende krystaller:

  • Lepidolit
  • Rosenkvarts
  • Citrin
  • Månesten
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Krebsens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Et par (2 stk.) øreringe med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Krebsen stjernetegn krystal øreringe – Zodiaci

Du køber et par øreringe (2 stk.)

Karneol (rød/orange)
Karneol fremhæver Krebsens kreative flow, inspiration og kunstneriske evner. Den hjælper med balance og jordforbindelse, som giver en følelse af vitalitet og mod, så de kan manifestere deres drømme. Karneol hjælper også med at træffe gode beslutninger.

Månesten (hvid/grå/fersken)
Månesten øger Krebsens næring, inspiration, intuition og transformation, mens den beroliger deres følelsesmæssige tilstand. Månesten hjælper Krebsen med at kunne følge med livets flow.

Lepidolit (lyselilla/lilla)
“Transitions krystallen” Lepidolit hjælper med frigivelse og reorganisering af gamle adfærdsmæssige og psykologiske mønstre, hvilket forsigtigt hjælper med at skabe forandring.
Den bringer en dyb følelsesmæssig healing, beroliger og reducerer stress og depression. Lepidolit renser negativitet og stimulerer dine Hjerte-, Hals- og Tredje øje chakraer. Den åbner Krone chakraet, rydder blokeringer og bringer universel bevidsthed.

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts matcher den omsorgsfulde side af Krebsen. Det giver en blid, plejende energi, der fremmer medfølelse, selvaccept og kærlighed på alle niveauer, herunder selvkærlighed og ubetinget kærlighed til andre. Denne krystal reducerer følelsen af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed ligesom den eliminerer negative tanker og frygt.

Citrin (gul/lysebrun)
Citrin øger Krebsens selvtillid, kreativitet og inspiration. Det er en ”glad” krystal, der hjælper med at vende humøret, når man føler sig nede. Den hjælper også med at se andre perspektiver, hvilket Krebsen nogle gange kæmper med. Derudover kan Citrin hjælpe med afstressning.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Længde: Inkl. kreolen ca. 46 mm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv