Krebsen stjernetegn – Zodiaci armbånd

Krebsen Zodiaci armbånd - Moni Sattler

Krebsen stjernetegn – Zodiaci armbånd

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Krebsen – Zodiaci armbånd er helt personlige. Krystallerne i armbåndet repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige armbånd skræddesyet til Krebsen finder du følgende krystaller:

  • Lepidolit
  • Rosenkvarts
  • Citrin
  • Månesten
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci mini plakat (A5) med beskrivelsen af hver krystal.

OBS! Dette produkt består af et armbånd. Krystal sættet kan købes separat.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Krebsen – Zodiaci armbånd

Karneol (orange)
Karneol fremhæver Krebsens kreative flow, inspiration og kunstneriske evner. Den hjælper med balance og jordforbindelse, som giver en følelse af vitalitet og mod, så de kan manifestere deres drømme. Karneol hjælper også med at træffe gode beslutninger.

Månesten (hvid)
Månesten øger Krebsens næring, inspiration, intuition og transformation, mens den beroliger deres følelsesmæssige tilstand. Månesten hjælper Krebsen med at kunne følge med livets flow. 

Lepidolit
“Transitions krystallen” Lepidolit hjælper med frigivelse og reorganisering af gamle adfærdsmæssige og psykologiske mønstre, hvilket forsigtigt hjælper med at skabe forandring. Den bringer en dyb følelsesmæssig healing, beroliger og reducerer stress og depression. Lepidolit renser negativitet og stimulerer dine Hjerte-, Hals- og Tredje øje chakraer. Den åbner kronechakraet, rydder blokeringer og bringer universel bevidsthed.

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts matcher den omsorgsfulde side af Krebsen. Det giver en blid, plejende energi, der fremmer medfølelse, selvaccept og kærlighed på alle niveauer, herunder selvkærlighed og ubetinget kærlighed til andre. Denne krystal reducerer følelsen af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed ligesom den eliminerer negative tanker og frygt.

Citrin (gul)
Citrin øger Krebsens selvtillid, kreativitet og inspiration. Det er en ”glad” krystal, der hjælper med at vende humøret, når man føler sig nede. Den hjælper også med at se andre perspektiver, hvilket Krebsen nogle gange kæmper med. Derudover kan Citrin hjælpe med afstressning

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv

Du kunne også være interesseret i...