fbpx
Se den nyeste kollektion ZODIACI, som handler om dig og DIT stjernetegn | Klik her

Krebsen – Zodiaci krystal sæt

Krebsen – Zodiaci krystal sæt

Krebsen - Zodiaci krystal sæt - Moni Sattler

Krebsen – Zodiaci krystal sæt

195 DKK inkl. moms

På lager

195 DKK inkl. moms

Krebsen – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlig krystal sæt skræddesyet til Krebsen finder du følgende krystaller:

  • Lepidolit
  • Rosenkvarts
  • Citrin
  • Månesten
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede

Se kurv

Beskrivelse

Krebsen – Zodiaci krystal sæt

Karneol (orange)
Karneol fremhæver Krebsens kreative flow, inspiration og kunstneriske evner. Den hjælper med balance og jordforbindelse, som giver en følelse af vitalitet og mod, så de kan manifestere deres drømme. Karneol hjælper også med at træffe gode beslutninger.

Månesten (hvid)
Månesten øger Krebsens næring, inspiration, intuition og transformation, mens den beroliger deres følelsesmæssige tilstand. Månesten hjælper Krebsen med at kunne følge med livets flow. 

Lepidolit

 

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts matcher den omsorgsfulde side af Krebsen. Det giver en blid, plejende energi, der fremmer medfølelse, selvaccept og kærlighed på alle niveauer, herunder selvkærlighed og ubetinget kærlighed til andre. Denne krystal reducerer følelsen af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed ligesom den eliminerer negative tanker og frygt.

Citrin (gul)
Citrin øger Krebsens selvtillid, kreativitet og inspiration. Det er en ”glad” krystal, der hjælper med at vende humøret, når man føler sig nede. Den hjælper også med at se andre perspektiver, hvilket Krebsen nogle gange kæmper med. Derudover kan Citrin hjælpe med afstressning

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Bedst solgte

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven: