Krebsen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Krebsen - Zodiaci krystal sæt - Moni Sattler

Krebsen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

195 kr. inkl. moms

In stock

195 kr. inkl. moms

Krebsen – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlig krystal sæt skræddesyet til Krebsen finder du følgende krystaller:

  • Lepidolit
  • Rosenkvarts
  • Citrin
  • Månesten
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede

OBS! Armbåndet følger ikke med i købet, men kan købes til.

Beskrivelse

Krebsen – Zodiaci krystal sæt

Karneol (orange)
Karneol fremhæver Krebsens kreative flow, inspiration og kunstneriske evner. Den hjælper med balance og jordforbindelse, som giver en følelse af vitalitet og mod, så de kan manifestere deres drømme. Karneol hjælper også med at træffe gode beslutninger.

Månesten (hvid)
Månesten øger Krebsens næring, inspiration, intuition og transformation, mens den beroliger deres følelsesmæssige tilstand. Månesten hjælper Krebsen med at kunne følge med livets flow. 

Lepidolit
“Transitions krystallen” Lepidolit hjælper med frigivelse og reorganisering af gamle adfærdsmæssige og psykologiske mønstre, hvilket hjælper med at skabe forandring i ens liv. Den bringer en dyb følelsesmæssig healing, beroliger og reducerer stress og depression. Lepidolit renser negativitet og stimulerer dine Hjerte-, Hals- og Tredje øje chakraer. Den åbner Krone chakraet, rydder blokeringer og bringer universel bevidsthed. Lepidolit er god til at bruge, når du har problemer med at sove.

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts matcher den omsorgsfulde side af Krebsen. Det giver en blid, plejende energi, der fremmer medfølelse, selvaccept og kærlighed på alle niveauer, herunder selvkærlighed og ubetinget kærlighed til andre. Denne krystal reducerer følelsen af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed ligesom den eliminerer negative tanker og frygt.

Citrin (gul)
Citrin øger Krebsens selvtillid, kreativitet og inspiration. Det er en ”glad” krystal, der hjælper med at vende humøret, når man føler sig nede. Den hjælper også med at se andre perspektiver, hvilket Krebsen nogle gange kæmper med. Derudover kan Citrin hjælpe med afstressning

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.