Løven stjernetegn krystal halskæde & plakat – Zodiaci

Løven krystal halskæde - Moni Sattler

Løven stjernetegn krystal halskæde & plakat – Zodiaci

395 kr. inkl. moms

In stock

395 kr. inkl. moms

Løven stjernetegn krystal halskæde – Zodiaci er helt personlig halskæde. Krystallerne i halskæden repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I denne personlige halskæde skræddesyet til Løven finder du følgende krystaller:

  • Ametyst
  • Rosenkvarts
  • Citrin
  • Tigerøje
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Krebsens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Halskæde med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Løven stjernetegn krystal halskæde – Zodiaci

Ametyst (lilla)
Ametyst tilbyder Løven en beroligende energi, der afbalancerer deres livlige energi uden at fjerne deres lidenskab og drivkraft. Den bringer deres åndelige side frem, som ofte nedprioriteres af Løven, når de bevæger sig fuld kraft gennem livet. Med en stærkere forbindelse til højere intelligens og deres egen intuition er de i stand til at træffe sunde beslutninger, der bringer dem til et sted, hvor de har mindre stress og færre kampe.

Karneol (rød/orange)
Karneolen har en energi, der minder meget om Løvens energi, så den kan hjælpe dem med at være den bedste version af sig selv. Den tilskynder lidenskab, kreativitet og vitalitet. Den forbedrer deres følelse af personlig magt og frembringer deres medfødte tillid og lykke, så de kan dele deres generøse hjerte endnu mere.

Citrin (gul/lysebrun)
Citrin er en solrig, levende krystal, der matcher Løvens energi. Da deres herskende planet er solen, forbedrer Citrin deres varme og generøsitet. Citrin giver dem den positivitet, energi og glæde, som de har brug for for at trives.

Citrin hjælper med at åbne op for nye muligheder og velstand, da den tiltrækker de rigtige mennesker, situationer og overflod til Løven. På samme tid fjerner den også Løvens frygt for andres fordomme, så de fuldt ud kan udtrykke sig, som de ofte elsker at gøre.

Rosenkvarts (pink)
Da Løven ofte har tendens at skjule, når de har ondt indeni, kan Rosenkvarts hjælpe dem med at frigøre disse sår. Den blødgør deres hjerte og tankegang i hårde tider når andre har såret dem. Med Rosenkvarts kan Løven opnå selvaccept og empati for andre, der reducerer deres behov for kontrol og forbedrer deres livskvalitet.

Tigerøje (brun)
Tigerøje kombinerer jordenergi og solenergi til at understøtte, balancere og hjælpe Løven med bedre at udnytte deres stærke vilje. Med sin tilknytning til solen giver den Løven tillid, glæde og overflod, og den hjælper med at fjerne blokering af deres kreativitet.

Gennem sin forbindelse til jorden beroliger Tigerøje Løvens vilde natur, jordforbinder dem og øger deres mod. Den er indbegrebet af den styrke, der hjælper Løven med at stole på sig selv og glide gennem livet med lethed og glæde.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Længde: Justerbar kæde ca. 45 – 49 cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv