Løven stjernetegn – Zodiaci armbånd

Løven Zodiaci armbånd - Moni Sattler

Løven stjernetegn – Zodiaci armbånd

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Løven stjernetegn – Zodiaci armbånd er helt personlige. Krystallerne i armbåndet repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige armbånd skræddesyet til Løven finder du følgende krystaller:

  • Ametyst
  • Rosenkvarts
  • Citrin
  • Tigerøje
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci mini plakat (A5) med beskrivelsen af hver krystal.

OBS! Dette produkt består af et armbånd. Krystal sættet kan købes separat.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Løven stjernetegn – Zodiaci armbånd

Ametyst (lilla)
Ametyst tilbyder Løven en beroligende energi, der afbalancerer deres livlige energi uden at fjerne deres lidenskab og drivkraft. Den bringer deres åndelige side frem, som ofte nedprioriteres af Løven, når de bevæger sig fuld kraft gennem livet. Med en stærkere forbindelse til højere intelligens og deres egen intuition er de i stand til at træffe sunde beslutninger, der bringer dem til et sted, hvor de har mindre stress og færre kampe.

Karneol (rød)
Karneolen har en energi, der minder meget om Løvens energi, så den kan hjælpe dem med at være den bedste version af sig selv. Den tilskynder lidenskab, kreativitet og vitalitet. Det forbedrer deres følelse af personlig magt og frembringer deres medfødte tillid og lykke, så de kan dele deres generøse hjerte endnu mere.

Citrin (gul)
Citrin er en solrig, levende krystal, der matcher Løvens energi. Da deres herskende planet er solen, forbedrer denne Løve-krystal deres varme og generøsitet, og den giver dem den positivitet, energi og glæde, de har brug for, for at trives. 

Med Citrins hjælp kan Løven åbne op for nye muligheder og velstand, da den tiltrækker de rigtige mennesker, situationer og overflod til dem. På samme tid fjerner den også Løvens frygt for andres fordomme, så de fuldt ud kan udtrykke sig, som de ofte elsker at gøre.

Rosenkvarts (pink)
Da Løven ofte har tendens at skjule, når de har ondt indeni, kan Rosenkvarts hjælpe dem med at frigøre disse sår. Den blødgør deres hjerte og tankegang i hårde tider når andre har såret dem. Med denne Løve-krystal kan de opnå selvaccept og empati for andre, der reducerer deres behov for kontrol og forbedrer deres livskvalitet.

Tigerøje (brun)
Tigerøje er en traditionel Løve-krystal. Den kombinerer jordenergi og solenergi til at understøtte, balancere og hjælpe dem med bedre at udnytte deres stærke vilje. Med sin tilknytning til solen giver den Løven tillid, glæde og overflod, og den hjælper med at fjerne blokering af deres kreativitet. 

Gennem sin forbindelse til jorden beroliger den deres vilde natur, jordforbinder dem til jorden og øger deres mod. Denne Løve-krystal er indbegrebet af den styrke, der hjælper Løven med at stole på sig selv og glide gennem livet med lethed og glæde.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv

Du kunne også være interesseret i...