Månesten armbånd – Ny begyndelser & Manifestation – Bohemian double

Månesten armbånd - Moni Sattler

Månesten armbånd – Ny begyndelser & Manifestation – Bohemian double

365 kr. inkl. moms

In stock

365 kr. inkl. moms

Månesten armbånd – Ny begyndelser & Manifestation – Bohemian double forgyldt kommer fra kollektionen Bohemian, som er fyldt med elegante armbånd. Smykkerne er lavet af de fineste perler, krystaller og sterling sølv stykker.

Månesten er en sten til “ny begyndelse”. Månesten er en sten af indre vækst og styrke. Den beroliger dig i stress situationer, stabiliserer dine følelser og giver ro. Månesten forbedrer intuitionen, fremmer inspiration, succes og lykke i kærlighed og forretningssager.

Armbåndet er lavet så det passer til andre smykker med Månesten krystaller.

Armbånd længde: 33 – 37cm (vikles dobbelt omkring håndlædet)
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Beskrivelse

Månesten armbånd – Ny begyndelser & Manifestation – Bohemian double forgyldt

Materiale:
TOHO perler
Månesten krystaller
forgyldt 925 sterling sølv
nylon wire

Manifestation men Månesten krystaller
En af de mest powerfulde måder at manifestere dine intentioner på, er ved at tilpasse din manifestations proces til måne cyklussen. Månens naturlige cyklus giver dig mulighed for at sætte nye intentioner og styrke de eksisterende, på forskellige tidspunkter i cyklussen. Månesten forbinder dig med Månens energier, især fuldmånen, og derfor er den et kraftfuldt manifestationsværktøj.

Info
Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystaller og perler kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.