Månesten øreringe

Månesten øreringe- Moni Sattler

Månesten øreringe

295 kr. inkl. moms

In stock

295 kr. inkl. moms

Månesten øreringe forgyldt er lavet af Månesten krystaller og små Swarovski© krystaller. Øreringe er meget fine og passer perfekt til alle armbånd med krystaller. Swarovski© krystaller laver små regnbue refleksioner, når der kommer lys på dem.

Månesten er en sten til “ny begyndelse”. Månesten er en sten af indre vækst og styrke. Den beroliger følelsesmæssig ustabilitet og stress og stabiliserer følelserne og giver ro. Månesten forbedrer intuitionen, fremmer inspiration, succes og lykke i kærlighed og forretningssager.

Vær opmærksom på at alle krystaller er fra naturen og perlerne kan derfor variere i udseendet.

Beskrivelse

Månesten øreringe forgyldt

Materiale:
Månesten sten
Toho perler
Swarovski© perler
forgyldt 925 sterling sølv

Dimensioner:
Øreringe længde: 30 mm

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Sten kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI ELEMENTS©, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski© perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski© smykker og krystaller. Opbevar dine smykker med Swarovski© krystaller på en måde, at den ikke bliver ridset.