fbpx

Ro & Kommunikation – Blonde Agat & Englen Uriel forgyldt

Ro & Kommunikation – Blonde Agat & Englen Uriel forgyldt

Ro & Kommunikation - Moni Sattler

Ro & Kommunikation – Blonde Agat & Englen Uriel forgyldt

585 DKK inkl. moms

In stock

585 DKK inkl. moms

Ro & Kommunikation – Blonde Agat skytsengel armbånd med Blonde Agat perler er designet, så den minder dig dagligt om din skytsengel.

Blue Lace Agat er forbundet med stress aflastning, en fælles fordel for alle krystaller. Men i krystal healing er Blue Lace Agat den bedste til at berolige et overaktivt sind og berolige nerver. Det er ligesom at kigge på en lyseblå himmel, der strækker sig ud mod horisonten, sådan virker Blue Lace Agat til at slappe af og være rolig. Læs mere her >

Englen hedder Uriel. Han er inspireret af ærkeenglen Uriel. Uriel regulerer mentalt harmoni, vores tanker og ideer. Uriel er menneskehedens forbindelse til de åndelige riger og han viser os, hvordan vi finder vores indre kraft. Du kan påkalde Uriel, når du har brug for svar og indsigter. Når du har gentagne tanker eller ideer, der er positive, er det Uriels svar til dig. Læs mere >

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Beskrivelse

Ro & Kommunikation – Blonde Agat & Englen Uriel armbånd

Materiale:
Swarovski ® krystaller
Miyuki perler
8mm Blonde Agat krystaller
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Perler kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski-selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Bedst solgte

You've just added this product to the cart: