fbpx

Rosakvarts øreringe sølv

Rosakvarts øreringe sølv

Rosakvarts øreringe sølv - Moni Sattler

Rosakvarts øreringe sølv

295 DKK inkl. moms

In stock

295 DKK inkl. moms

Rosakvarts øreringe består af Rosakvarts krystal sten og små Swarovski© krystaller. Øreringe er meget fine og passer perfekt til alle armbånd med sten. Swarovski© krystaller laver små regnbue refleksioner, når der kommer lys på dem.

Rosakvarts er en kærlighedssten! Den smukke lyserøde farve påvirker menneskets hjerte på en god måde. Rosakvarts øger ejerens kærlighed og har en god indflydelse på andre. Den bruges mest til at blive heldigt forelsket eller til at opfylde ønsker i parforhold. Rosakvarts er også god for mennesker, der ønsker mere selvtillid. Ved at opfylde dit hjerte med varm og blid energi, kan du blive mere positiv. Rosakvarts giver håb i dit liv og hjælper dig med at skabe en lysere fremtid. Læs mere >

Beskrivelse

Rosakvarts øreringe 

Dimensioner:
Øreringe længde: 30 mm

Materiale:
925 Sterling sølv
Rosakvarts sten
Swarovski© krystal

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Sten kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Bedst solgte

You've just added this product to the cart: