fbpx
Se de nyeste smykker og krystaller | Klik her

Rosenkvarts armbånd skytsengel – Gioia

Rosenkvarts armbånd skytsengel – Gioia

Rosenkvarts armbånd skytsengel - Moni Sattler

Rosenkvarts armbånd skytsengel – Gioia

395 DKK inkl. moms

På lager

395 DKK inkl. moms

Rosenkvarts armbånd skytsengel – Gioia forgyldt er lavet af forgyldte glasperler, Rosenkvarts sten og Swarovski© perler.

Gioia betyder ‘glæde’ på italiensk. Denne kollektion er fyldt med skytsengle og sten med en blid energi. Mit hjerte smiler, når jeg kigger på disse smykker, jeg bliver glad uden en grund. Derfra kommer navnet Gioia. Hvorfor lige på italiensk? Italien minder mig om sol og strand, dejlig vejr og afslapning. Disse følelser håber jeg at sende videre til dig.

Rosenkvarts gendanner tillid og harmoni i relationer og tilskynder ubetinget kærlighed. Rosenkvarts renser og åbner hjertet på alle niveauer for at fremme kærlighed, venskab, dyb indre helbredelse og følelser af fred. Læs mere >

Skytsengle er usynlige ledsagere, der altid følger og guider os  gennem livet. At bære englesmykker, minder os om deres tilstedeværelse. Din skytsengel er  der for dig. Den sender dig gode energier og giver dig håb for fremtiden.

Armbånd længde: 14.5 – 17.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Beskrivelse

Rosenkvarts armbånd skytsengel – Gioia forgyldt

Materiale:
Rosenkvarts sten
Toho perler
Swarovski© perler
forgyldt 925 sterling sølv

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Sten kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI ELEMENTS©, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski© perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski© smykker og krystaller. Opbevar dine smykker med Swarovski© krystaller på en måde, at den ikke bliver ridset.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt sølv, Sølv

Bedst solgte

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven: