Rosenkvarts lommesten

Rosenkvarts lommesten - Moni Sattler

Rosenkvarts lommesten

25 kr. inkl. moms

In stock

25 kr. inkl. moms

Rosenkvarts lommesten gendanner tillid og harmoni i relationer og tilskynder ubetinget kærlighed. Rosenkvarts renser og åbner hjertet på alle niveauer for at fremme kærlighed, venskab, dyb indre helbredelse og følelser af fred.

Rosenkvarts kan helbrede
Den er meget populært som en helbredende ædelsten. Rosenkvarts kan helbrede en træt sind, og den hjælper dig med at løse psykiske problemer. Hvis du føler dig angst eller stresset, bær Rosenkvarts .

Rosenkvarts symboliserer gudinde, så dens betydning og effekter er også forbundet med skønhed. Rosenkvarts kan gøre dig smuk fra indeni ved at rense din indre energi. Den renser dit sind og ændre din opfattelse af tingene. Du vil muligvis kunne bemærke gode ting, som du ikke kunne se før. Bær Rosakvarts hvis du vil opleve den sande skønhed i alting.

Rosenkvarts hjælper dig med at du ikke føler dig alene
Den kan lære dig, hvad sande menneskets kærlighed er. Rosenkvarts healer dit sind, når du føler dig ensom. Den hjælper dig med at indse, hvor vigtige er mennesker omkring dig.

Jeg vælger en krystal til dig.

Chakra: Hjerte

Stjernetegn: Tyr, Vægt

Virkning: Kærlighed, Tilgivelse, Ro, Harmoni, Balance

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Beskrivelse

Rosenkvarts lommesten

Dimensioner
Ca. 1-3cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Smykker med Rosenkvarts

 • Krebsen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

  195 kr. inkl. moms
 • Løven stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

  195 kr. inkl. moms
 • Rosenkvarts – Skytsengel armbånd – forgyldt

  395 kr. inkl. moms
 • Rosenkvarts – Skytsengel armbånd – sølv

  395 kr. inkl. moms