Skorpionen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Skorpionen - Zodiaci krystal sæt - Moni Sattler

Skorpionen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

195 kr. inkl. moms

In stock

195 kr. inkl. moms

Skorpionen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige krystal sæt skræddesyet til Skorpionen finder du følgende krystaller:

  • Ametyst
  • Citrin
  • Røgkvarts
  • Sodali
  • Akvamarin

Læs om deres betydning længere nede

OBS! Armbåndet følger ikke med i købet, men kan købes til.

Beskrivelse

Skorpionen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Ametyst (lilla)
Ametyst bringer Skorpionens intuitive side frem og hjælper med at uddybe deres forståelse af sig selv og deres liv. Den støtter dem med at opnå større niveauer af fred og velvære ved at hjælpe dem med at føle sig rolige og tilfredse. Denne Skorpion-krystal fjerner også negativ energi og beskytter dem mod psykiske angreb.

Røgkvarts (gennemsigtig-brun)
Røgkvarts hjælper Skorpionen med at stoppe med at aftappe deres følelser, bringer sandheden i lyset og hjælper dem med at frigøre det, der holder dem tilbage. Med sin hjælp forbedrer den Skorpionens forhold, gennemfører deres langsigtede mål og forbedrer deres psykiske evner. Den giver dem også en jordforbindelses energi og fungerer som en slags held og lykke ”amulet”.

Sodalit (blå)
Sodalit er en fredelig sten, der understøtter Skorpionens dybe tænkning og hjælper dem med at få fat i deres intuition. Denne Skorpion-krystal omdanner stærke følelser til rationelle tanker, der hjælper med at berolige og afbalancere Skorpionen. Den erstatter frygt med fred og hjælper dem med at forstå, hvem de er på en dybere måde.

Citrin (gul)
Citrin er en af de bedste krystaller til Skorpionen. Den hjælper dem uden besvær med at nå det, de har til hensigt at gøre, og hjælper dem endda med at beslutte, hvilke mål de skal forfølge i første omgang. Den understøtter dem med den beslutsomhed, tillid og energi, de har brug for, for at gøre deres drømme til virkelighed. Citrins varme og glade energi inspirerer Skorpionen til en positiv holdning og kreativitet.

Akvamarin (lysegrøn)
Akvamarin er en vandsten, der hjælper Skorpionen med at komme ud af det mørke, dybe vand og begynde at strømme langs en blid strøm. Dens beroligende energi fjerner frygt og fremmer harmoni.
Akvamarin er kendt for at forbedre kommunikationen, og især for Skorpionens stjernetegn kan den hjælpe dem med at stoppe med at skjule deres følelser, ophæve fordomme og hjælpe med at søge kompromiser. Den inspirerer sandhed, hjælper Skorpionen med at se deres rolle i deres forholdsproblemer og hjælper dem med at forstå, hvorfor deres måske begrænsende tro, eksisterer.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Følg mig på Facebook eller Instagram.