fbpx

Skytsengel armbånd Lapis Lazuli forgyldt

Skytsengel armbånd Lapis Lazuli forgyldt

Skytsengel Lapis Lazuli - Moni Sattler

Skytsengel armbånd Lapis Lazuli forgyldt

375 DKK inkl. moms

In stock

375 DKK inkl. moms

Skytsengel armbånd med små Lapis Lazuli sten er designet, så den minder dig dagligt om, at leve i nutiden. Lapis Lazuli er en sten med kongelig energi, læs mere her >

Skytsengle er usynlige ledsagere, der altid følger og guider os  gennem livet. At bære englesmykker, minder os om deres tilstedeværelse. Din skytsengel er  der for dig. Den sender dig gode energier og giver dig håb for fremtiden.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Beskrivelse

Skytsengel armbånd med Lapis Lazuli sten

Materiale:
Ferskvandsperler
Lapis Lazuli sten
Swarovski© krystal
TOHO perler
forgyldt 925 sterling sølv
nylon wire

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Bedst solgte

You've just added this product to the cart: