fbpx

Skytsengel armbånd Rosakvarts sølv

Skytsengel armbånd Rosakvarts sølv

Skytsengel Rosakvarts - Moni Sattler

Skytsengel armbånd Rosakvarts sølv

375 DKK inkl. moms

In stock

375 DKK inkl. moms

Skytsengel armbånd med små Rosakvarts sten er designet, så den minder dig dagligt om dine kærlige intentioner. Rosakvarts er en kærlighedssten, læs mere her >

Skytsengle er usynlige ledsagere, der altid følger og guider os  gennem livet. At bære englesmykker, minder os om deres tilstedeværelse. Din skytsengel er  der for dig. Den sender dig gode energier og giver dig håb for fremtiden.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Beskrivelse

Skytsengel armbånd med Rosakvarts sten

Materiale:
Ferskvandsperler
Rosakvarts sten
Swarovski krystal©
TOHO perler
925 sterling sølv
nylon wire

Armbåndet har en 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Bedst solgte

You've just added this product to the cart: