Skytten krystal stjernetegn halskæde & plakat – Zodiaci

Skytten krystal halskæde - Moni Sattler

Skytten krystal stjernetegn halskæde & plakat – Zodiaci

395 kr. inkl. moms

In stock

395 kr. inkl. moms

Skytten krystal stjernetegn halskæde – Zodiaci er helt personlig halskæde. Krystallerne i halskæden repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I denne personlige halskæde skræddesyet til Skytten finder du følgende krystaller:

  • Bjergkrystal
  • Ametyst
  • Lepidolit
  • Citrin
  • Røgkvarts

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Skyttens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Halskæde med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Skytten krystal stjernetegn halskæde – Zodiaci

Ametyst (lilla)
Ametyst giver Skytten forbindelsen til deres intuition og ”højere bevidsthed”, som de har brug for, for at hjælpe dem med at få indsigt i den verden, de længes efter at forstå. Den hjælper dem med at komme ud af deres hoved og ind i deres hjerte og ånd. Ametyst er også meget beroligende og hjælper dem med at slappe af, når de føler sig utålmodige.

Citrin (gul/lysebrun)
Citrin er en krystal, der fremmer overflod, motivation og kreativitet. Den matcher den optimistiske og glade energi fra Skyttens stjernetegn og giver dem energi og vitalitet. Med sin hjælp kan Skytten bestemme, hvilke eventyr de skal forfølge, gå med strømmen, når de arbejder hen imod deres mål og i sidste ende gøre deres drømme til virkelighed.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal renser og forynger den indre ånd og bringer positiv energi ind, når Skytten føler sig udtømt. Den forbedrer deres forbindelse til højere bevidsthed og hjælper dem med at opdage deres formål og finde de svar, de søger. Den hjælper også Skytten med at holde en bedre koncentration og hukommelse.

Røgkvarts (gennemsigtig-brun)
Røgkvarts er en jordnærende sten, der kan ændre negativ ting til positiv ting, og hjælper Skytten til at forblive glad og entusiastisk, selv når de er omkring negative mennesker og situationer. Dens energi er beroligende og opløftende, og den bringer mental klarhed og forbedrer intuitionen. Med sin hjælp kan Skytten endelig gennemføre sit langsigtede mål og føle sig sikker og beskyttet i processen.

Lepidolit (lyselilla/lilla)
Lepidolit bringer balance i hvad der kan være kaotisk som et resultat af Skyttens trang til at gå i for mange forskellige retninger. Den giver dem en beroligende energi, der føles som en fredelig lykke. Den bringer forandring uden frygt og tanke før handling. Lepidolit hjælper Skytten med at være stille og føle sig hel og komplet i sig selv.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Længde: Justerbar kæde ca. 45 – 49 cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv