Skytten stjernetegn – Zodiaci armbånd

Skytten - Zodiaci armbånd - Moni Sattler

Skytten stjernetegn – Zodiaci armbånd

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Skytten stjernetegn – Zodiaci armbånd er helt personlige. Krystallerne i armbåndet repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige armbånd skræddesyet til Skytten finder du følgende krystaller:

  • Bjergkrystal
  • Ametyst
  • Lepidolit
  • Citrin
  • Røgkvarts

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci mini plakat (A5) med beskrivelsen af hver krystal.

OBS! Dette produkt består af et armbånd. Krystal sættet kan købes separat.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Skytten stjernetegn – Zodiaci armbånd

Ametyst (lilla)
Ametyst giver Skytten forbindelsen til deres intuition og ”højere bevidsthed”, som de har brug for, for at hjælpe dem med at få indsigt i den verden, de længes efter at forstå. Den hjælper dem med at komme ud af deres hoved og ind i deres hjerte og ånd. Ametyst er også meget beroligende og hjælper dem med at slappe af, når de føler sig utålmodige.

Citrin (gul)
Citrin er en krystal, der fremmer overflod, motivation og kreativitet. Den matcher den optimistiske og glade energi fra Skyttens stjernetegn og giver dem energi og vitalitet. Med sin hjælp kan Skytten bestemme, hvilke eventyr de skal forfølge, gå med strømmen, når de arbejder hen imod deres mål og i sidste ende gøre deres drømme til virkelighed.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal renser og forynger den indre ånd og bringer positiv energi ind, når Skytten føler sig udtømt. Den forbedrer deres forbindelse til højere bevidsthed og hjælper dem med at opdage deres formål og finde de svar, de søger. Den hjælper også Skytten med at holde en bedre koncentration og hukommelse.

Røgkvarts (gennemsigtig-brun)
Røgkvarts er en jordnærende sten, der kan ændre negativ ting til positiv ting, og hjælper Skytten til at forblive glad og entusiastisk, selv når de er omkring negative mennesker og situationer. Dens energi er beroligende og opløftende, og den bringer mental klarhed og forbedrer intuitionen. Med sin hjælp kan Skytten endelig gennemføre sit langsigtede mål og føle sig sikker og beskyttet i processen.

Lepidolit (lyselilla)
Lepidolit bringer balance i hvad der kan være kaotisk som et resultat af Skyttens trang til at gå i for mange forskellige retninger. Det giver dem en beroligende energi, der føles som en fredelig lykke. Den bringer forandring uden frygt og tanke før handling. Denne Skytte-krystal hjælper Skytten med at være stille og føle sig hel og komplet i sig selv.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv

Du kunne også være interesseret i...