Sodalit A lommesten lille

Sodalit - Moni Sattler

Sodalit A lommesten lille

25 kr. inkl. moms

In stock

25 kr. inkl. moms

Sodalit bringer orden og ro i sindet. Den tilskynder rationel tænkning, objektivitet, sandhed og intuition sammen med hjælp til at kunne udtrykke sande følelser. Sodalit bringer følelsesmæssig balance og beroliger panikanfald. Den forbedrer selvværd, selvaccept og selvtillid.

Chakra: Hals, Tredje Øje

Stjernetegn: Skytten

Virkning: Logik, Intelligens, Følelsesmæssig balance, Intuition, Klarhed, Sandhed

Sodalit forbinder dit hjerte og dit hoved, så du kan tale og kommunikere fra dit hjerte og være sikker på, at du lever dit liv som den mest autentiske version af dig selv. Ofte når dit hjerte og dit hoved er uenige, kan du sige ting, som du ikke mener, eller optræde anderledes end du er i virkeligheden. Ved at forbinde disse to energicentre tilpasser Sodalit hvad du synes med det, du føler, som kan være nyttigt, når du skal kommunikere i dit personlige eller professionelle liv.

Den beroligende energi fra en Sodalit giver dig også mulighed for at være dig selv, selvom det er ubehageligt. Som mange andre blå sten har Sodalit en stressaflastende virkning, der guider dig til en rolig sindstilstand, når du føler dig nervøs, bekymret eller anspændt. Denne beroligende krystalenergi kan fjerne uønskede følelser, der forhindrer dig i at udtrykke dig ærligt og sandfærdigt og være autentisk for den, du virkelig er – ikke kun med andre, men også med dig selv.

Din Intuition
På grund af dens forbindelse til det Tredje Øje Chakra kan Sodalit styrke din intuition og din indre viden. Ved at aktivere Tredje Øje Chakra kan du lettere få adgang til din indre visdom ved hjælp af din Sodalit krystal eller smykke. Brug denne sten især til at styrke din intuition, når dit sind der overaktiv. Sodalit hjælper dig med at høre din indre stemme at tale til dig.

Jeg vælger en krystal til dig.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Beskrivelse

Sodalit A lommesten lille

Sten dimensioner
Ca. 1 x 2 cm

A= god kvalitet

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Smykker med Sodalit

  • Chakra krystal sæt 2.0

    225 kr. inkl. moms
  • Sodalit A lommesten lille

    25 kr. inkl. moms
  • Starter – krystal sæt 2.0

    320 kr. inkl. moms