Sodalit Skytsengel halskæde – forgyldt

Sodalit Skytsengel - Moni Sattler

Sodalit Skytsengel halskæde – forgyldt

345 kr.375 kr. inkl. moms

In stock

345 kr.375 kr. inkl. moms

Sodalit Skytsengel halskæde. Sodalit – Logik, Intelligens, Følelsesmæssig balance, Intuition, Klarhed, Sandhed

Sodalit bringer orden og ro i sindet. Den tilskynder rationel tænkning, objektivitet, sandhed og intuition sammen med hjælp til at kunne udtrykke sande følelser. Sodalit bringer følelsesmæssig balance og beroliger panikanfald. Den forbedrer selvværd, selvaccept og selvtillid.

Din Intuition
På grund af dens forbindelse til det Tredje Øje Chakra kan Sodalit styrke din intuition og din indre viden. Ved at aktivere Tredje Øje Chakra kan du lettere få adgang til din indre visdom ved hjælp af din Sodalit krystal eller smykke. Brug denne sten især til at styrke din intuition, når dit sind der overaktiv. Sodalit hjælper dig med at høre din indre stemme at tale til dig.

 Chakra: Hals, Tredje Øje

 Stjernetegn: Skytten

 Virkning: Logik, Intelligens, Følelsesmæssig balance, Intuition, Klarhed, Sandhed

Halskæden er perfekt til dig, der har brug for en skytsengel ved sin side. Vedhænget er også perfekt som gave til en du holder af.

Ryd

Beskrivelse

Sodalit Skytsengel halskæde – forgyldt

Dimensioner

Skytsengel
Højde: 18,5 mm
Bredde: 11,5 mm

Krystal vedhæng
4mm

Materiale:
24kt belagt 925 sterling sølv

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle guld smykker er forgyldt sterling sølv. Sølvet er belagt med to lag 24 karat-guld. De to lag gør guldbelægningen meget mere holdbar. Guldlag tykkelse er 0,4 um.

Køb ekstra krystal vedhæng til din halskæde

Klik på produktet og vælg mellem 13 forskellige krystal vedhæng. Du kan skifte vedhænget hver dag alt efter hvad du har brug for hjælp med.

Sodalit forbinder dit hjerte og dit hoved, så du kan tale og kommunikere fra dit hjerte og være sikker på, at du lever dit liv som den mest autentiske version af dig selv. Ofte når dit hjerte og dit hoved er uenige, kan du sige ting, som du ikke mener, eller optræde anderledes end du er i virkeligheden. Ved at forbinde disse to energicentre tilpasser Sodalit hvad du synes med det, du føler, som kan være nyttigt, når du skal kommunikere i dit personlige eller professionelle liv.

Den beroligende energi fra en Sodalit giver dig også mulighed for at være dig selv, selvom det er ubehageligt. Som mange andre blå sten har Sodalit en stressaflastende virkning, der guider dig til en rolig sindstilstand, når du føler dig nervøs, bekymret eller anspændt. Denne beroligende krystalenergi kan fjerne uønskede følelser, der forhindrer dig i at udtrykke dig ærligt og sandfærdigt og være autentisk for den, du virkelig er – ikke kun med andre, men også med dig selv.

Yderligere information

Kæde længde

45 cm, 55 cm