Stenbukken krystal stjernetegn halskæde & plakat – Zodiaci

Stenbukken krystal halskæde - Moni Sattler

Stenbukken krystal stjernetegn halskæde & plakat – Zodiaci

395 kr. inkl. moms

In stock

395 kr. inkl. moms

Stenbukken krystal stjernetegn halskæde – Zodiaci er helt personlig halskæde. Krystallerne i halskæden repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I denne personlige halskæde skræddesyet til Stenbukken finder du følgende krystaller:

  • Bjergkrystal
  • Karneol
  • Røgkvarts
  • Tigerøje
  • Månesten

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Stenbukkens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Halskæde med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Stenbukken krystal stjernetegn halskæde – Zodiaci

Månesten (hvid/grå/fersken)
Stenbukken har en særlig tilknytning til Månesten, fordi begge resonerer med den kvindelige energi, yin. Stenbukken er et af de seks tegn, som er forbundet med yin-energien. Månesten opmuntrer Stenbukken til at være mere i kontakt med deres feminine side, især dem der føler for meget maskulin energi i sin personlighed.

Røgkvarts (gennemsigtig-brun)
Røgkvarts giver den jordforbundne Stenbuk den energi, de har brug for, for at trives. Det er en ”afgiftende” sten, der fjerner frygt, negativ energi og følelser fra kroppen, sindet og det omgivende miljø.

Den hjælper især med at opløse den selvkritik, som Stenbukken har tendens til at kæmpe med. Røgkvarts bringer transformation og hjælper dem med at vide, hvordan de kan bevæge sig fremad og fuldføre deres langsigtede mål.

Tigerøje (brun)
Tigerøje forbedrer syn, intellekt, god dømmekraft, og den åbner ens sind og hjerte for at lære at acceptere forandring. Selvom Stenbukken allerede er begavet og intelligent, kombineret med en intens udholdenhed, kan Stenbukken nogle gange have svært ved at acceptere forandring, men Tigerøje hjælper Stenbukken med at blive mere tilpasningsdygtig til nye oplevelser.

Karneol (rød/orange)
Karneol er kendt som en motivations sten og understøtter Stenbukkens beslutsomhed og lidenskab. Den giver en positiv, fremadrettet energi, der giver dem modet til at få ting til at ske. Samtidig hjælper den med at reducere vrede og andre følelser, der kommer i vejen for Stenbukkens lykke.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal er en af de bedste krystaller for Stenbukken, fordi den forbinder disse opgaveorienterede arbejdere med deres højere bevidsthed og hjælper dem med at opdage deres sande formål og de skridt, de skal tage for at forbedre deres liv.

Den giver en stærk, positiv energi, der endda kan forstærke effektiviteten af andre krystaller. Den øger også koncentration og hukommelsen og hjælper Stenbukken med at fortsætte med at bruge deres intellektuelle kapacitet, som de elsker at gøre.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Længde: Justerbar kæde ca. 45 – 49 cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv