Stenbukken stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Stenbukken - Zodiaci krystal sæt - Moni Sattler

Stenbukken stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

195 kr. inkl. moms

In stock

195 kr. inkl. moms

Stenbukken stjernetegn – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige krystal sæt skræddesyet til Stenbukken finder du følgende krystaller:

  • Bjergkrystal
  • Karneol
  • Røgkvarts
  • Tigerøje
  • Månesten

Læs om deres betydning længere nede

OBS! Armbåndet følger ikke med i købet, men kan købes til.

 

Beskrivelse

Stenbukken stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Månesten (hvid)
Stenbukken har en særlig tilknytning til Månesten, fordi begge resonerer med den kvindelige energi, yin. Stenbukken er et af de seks tegn, som er forbundet med yin-energien. Månesten opmuntrer Stenbukken til at være mere i kontakt med deres feminine side, især dem der føler for meget maskulin energi i sin personlighed.

Røgkvarts (gennemsigtig-brun)
Røgkvarts giver den jordforbundne Stenbuk den energi, de har brug for, for at trives. Det er en ”afgiftende” sten, der fjerner frygt, negativ energi og følelser fra kroppen, sindet og det omgivende miljø. 

Den hjælper især med at opløse den selvkritik, som Stenbukken har tendens til at kæmpe med. Røgkvarts bringer transformation og hjælper dem med at vide, hvordan de kan bevæge sig fremad og fuldføre deres langsigtede mål.

Tigerøje (brun)
Tigerøje forbedrer syn, intellekt, god dømmekraft, og den åbner ens sind og hjerte for at lære at acceptere forandring. Selvom Stenbukken allerede er begavet og intelligent, kombineret med en intens udholdenhed, kan Stenbukken nogle gange have svært ved at acceptere forandring, men Tigerøje hjælper Stenbukken med at blive mere tilpasningsdygtig til nye oplevelser.

Karneol (rød)
Karneol er kendt som en motivations sten og understøtter Stenbukkens beslutsomhed og lidenskab. Den giver en positiv, fremadrettet energi, der giver dem modet til at få ting til at ske. Samtidig hjælper den med at reducere vrede og andre følelser, der kommer i vejen for Stenbukkens lykke.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal er en af de bedste Stenbukke-krystaller, fordi den forbinder disse opgaveorienterede arbejdere med deres højere bevidsthed og hjælper dem med at opdage deres sande formål og de skridt, de skal tage for at forbedre deres liv. 

Den giver en stærk, positiv energi, der endda kan forstærke effektiviteten af andre krystaller. Den øger også koncentration og hukommelsen og hjælper Stenbukken med at fortsætte med at bruge deres intellektuelle kapacitet, som de elsker at gøre.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Følg mig på Facebook eller Instagram.