Populær
Tilbud

Triple Goddess halskæde sølv – Moon Magic

Triple Goddess halskæde - Moni Sattler

Triple Goddess halskæde sølv – Moon Magic

225 kr.325 kr. inkl. moms

In stock

225 kr.325 kr. inkl. moms

Triple Goddess halskæde forgyldt – Moon Magic – design by Moni Sattler

Triple Goddess symbolet er repræsenteret af to crescent måner, der flankerer en fuldmåne. I venstre side af symbolet er der en tiltagende måne, i midten er der en fuldmåne, mens den højre side viser en aftagende måne. 

Triple Goddess symboler er kendt som jomfruen, moderen og den vise kvinde. De afbilder faserne i månecyklus, da den kredser om jorden- den tiltagende måne, fuldmåne og den aftagende måne. Disse symboler er også de tre faser af kvindes liv med hensyn til fysisk reproduktion, som er før, under og efter kroppens evne til at få et barn.

Jomfruen
Jomfruen repræsenterer den ungdommelige fase af en kvindes liv. Dette er også tidspunktet for vækst, afspejlet af vækst af månen, når den bevæger sig mod fylde. Baseret på naturens cyklusser er jomfruen forbundet med daggry, solopgang og forårssæsonen.

Moderen
Ved fuldmåne bliver jomfruen til moderen, der føder alt overflod på jorden. Hun er i familie med middag, og hendes sæson er sommer, den frodigste tid på året, hvor skove og marker blomstrer og unge dyr vokser til modenhed. I det menneskelige imperium er hun forbundet med pleje, ansvar, voksen alder og livets fylde.

Den vise kvinde
Når månen aftager og mørke på himlen vokser, så træder den vise kvinde ind i hendes magt. Den vise kvinde er det kloge ældste aspekt af gudinden og hun styrer ældning og slutninger. Hun står også for død og genfødsel og tidligere liv samt transformationer, visioner, profetier og vejledning.

Hvorfor bære eller bruge disse symboler?
Brug symbolet Triple Goddess kan være en stærk påmindelse hele dagen om din forbindelse til det guddommelige feminine. Jeg elsker at bære symbolet for dens symbolik af den konstante strøm af liv, fødsel, død, genfødsel. Ved at bære dette symbol, indkalder du energien til dig.

Se alle smukke produkter i denne magiske kollektion her.

Ryd

Beskrivelse

Triple Goddess halskæde sølv – Moon Magic

Dimensioner:
Vedhæng: 14,8 x 33 mm
Kædelængde 45cm eller 55cm

Materiale: 
925 Sterling sølv, pålagt med 24kt guld (forgyldt version) eller et lag af platin (sølv version).

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Følge mig på Facebook eller Instagram og se de nyeste smykke nyheder

Yderligere information

Kæde længde

45 cm, 55 cm, Uden kæde