Turmalin AURA øreringe

Turmalin Aura øreringe - Moni Sattler

Turmalin AURA øreringe

525 kr. inkl. moms

In stock

525 kr. inkl. moms

Turmalin AURA øreringe forgyldt er lavet af forgyldte glasperler, Turmalin sten og Swarovski© perler.

Aura øreringe er lavet for at hjælpe med at holde din aura strålende, sund og beskyttet.

Din aura “ses” som en lysende krop, der omgiver din fysiske. Hvert lag omgiver din krop i et energinet. Disse lag er forbundet med et element i din fysiske, mentale, åndelige og følelsesmæssige sundhed.

Turmalin hjælper dig med at forstå dig selv og andre. Den fremmer selvtillid og mindsker frygt. Turmalin tiltrækker inspiration, medfølelse tolerance og velstand. Derudover er Turmalin en powerfuld mental healer, som afbalancerer hjernes højre og venstre hemisfærer og ændrer negativ energi til positiv energi.

Beskrivelse

Turmalin AURA øreringe forgyldt

Materiale:
Turmalin sten
Toho perler
Swarovski© perler
forgyldt 925 sterling sølv

Dimensioner:
Øreringe længde: 85 mm

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Sten kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI ELEMENTS©, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski© perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski© smykker og krystaller. Opbevar dine smykker med Swarovski© krystaller på en måde, at den ikke bliver ridset.