Turmalin skytsengel armbånd- Yin & Yang & Energiflow

Turmalin skytsengel armbånd- Yin & Yang & Energiflow - Moni Sattler

Turmalin skytsengel armbånd- Yin & Yang & Energiflow

395 kr. inkl. moms

In stock

395 kr. inkl. moms

Turmalin skytsengel armbånd- Yin & Yang & Energiflow – forgyldt med små Turmalin perler er designet, så den minder dig dagligt om din skytsengel.

Turmalin afbalancerer yin og yang i kroppen og forbedrer energiflowet. Derfor bliver denofte brugt til at fjerne blokeringer. Turmalin hjælper dig med at forstå dig selv og andre. Den fremmer selvtillid og mindsker frygt. Den forviser følelser af at være et offer. Turmalin tiltrækker inspiration, medfølelse tolerance og velstand.

Skytsengle er usynlige ledsagere, der altid følger og guider os  gennem livet. At bære englesmykker, minder os om deres tilstedeværelse. Din skytsengel er  der for dig. Den sender dig gode energier og giver dig håb for fremtiden.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Beskrivelse

Turmalin skytsengel armbånd- Yin & Yang & Energiflow – forgyldt

Materiale:
Ferskvandsperle
TOHO perler
Swarovski© krystaller
Turmalin krystaller
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Sten kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI ELEMENTS©, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski© perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski© smykker og krystaller. Opbevar dine smykker med Swarovski© krystaller på en måde, at den ikke bliver ridset.

Du kunne også være interesseret i...