Tvillingen stjernetegn krystal øreringe & plakat – Zodiaci

Tvillingen krystal øreringe - Moni Sattler

Tvillingen stjernetegn krystal øreringe & plakat – Zodiaci

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Tvillingen stjernetegn krystal øreringe – Zodiaci er helt personlige øreringe. Krystallerne i øreringerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I disse personlige øreringe skræddesyet til Tvillingen finder du følgende krystaller:

  • Citrin
  • Tigerøje
  • Akvamarin
  • Ametyst
  • Månesten

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Tvillingens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Et par (2 stk.) øreringe med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Tvillingen stjernetegn krystal øreringe – Zodiaci

Du køber et par øreringe (2 stk.)

Længde: Inkl. kreolen ca. 46 mm

Ametyst (lilla)

Denne fantastiske krystal aflaster stress og belastning, fjerner negativ energi og bringer en beroligende energi. Ametyst giver Tvillingerne opmærksomhed og opmuntrer dem til at finpudse deres intuition.

Akvamarin (lysegrøn)

Akvamarin hjælper med at berolige Tvillingens overaktive sind og overvinde den frygt, der nogle gange holder dem tilbage. Den aktiverer Hals- og Hjerte chakraerne for at skabe bedre kommunikation og hjælper dem med at bringe mere kærlighed og blidhed ind i deres kommunikation, så de bliver bedre hørt og forstået.

Med Akvamarins hjælp kan Tvillingerne bedre få adgang til deres eventyrlystne side og gå gennem livet med mere mod, selvtillid og selvkærlighed.

Citrin (gul/lysebrun)

Citrin er en smuk og glad sten med en solrig disposition, der kan hjælpe Tvillingen med at føle sig strålende og positiv. Den fremmer lidenskab, motivation og levende energi, og den hjælper dem med at bevæge sig gennem livet med selvtillid og positivitet. Da Tvillingen er så karismatisk og social, kan Citrin hjælpe dem med at tiltrække de rigtige mennesker og situationer i deres liv for at skabe de transformationer, de søger. Citrin fungerer også som en held og lykke sten for Tvillingen.

Månesten (hvid/grå/fersken)

Månesten tilbyder Tvillingen en åndelig energi, der fremmer balance mellem sindet og hjertet. Den hjælper dem med at få forbindelse med deres blødere side og beroliger og balancerer deres følelser.

Ved hjælp af Månesten kan Tvillingerne lære at stole på deres intuition og have indsigtsfulde opfattelser. Den hjælper også Tvillingerne imod at køre sig selv træt.

Tigerøje (brun)

Tigerøje bringer balance til ekstreme modsætninger, hvilket kan være meget gavnligt for Tvillingens dobbelte natur. Den forbedrer beslutsomhed og udholdenhed, hvilket hjælper Tvillingerne med at holde fast i deres forhold, job og projekter. Den bringer mental styrke og skarphed, så de kan opnå deres intellektuelle bestræbelser, og reducerer deres stædighed, så de lettere kan fungere sammen med andre. Tigerøje fremmer mod, forandring og gode beslutningsevner, som hjælper til en fantastisk livsforandring.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv