Tvillingerne stjernetegn – Zodiaci armbånd

Tvillingerne - Zodiaci armbånd - Moni Sattler

Tvillingerne stjernetegn – Zodiaci armbånd

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Tvillingerne stjernetegn – Zodiaci armbånd er helt personlige. Krystallerne i armbåndet repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige armbånd skræddesyet til Tvillingerne finder du følgende krystaller:

  • Citrin
  • Tigerøje
  • Akvamarin
  • Ametyst
  • Månesten

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci mini plakat (A5) med beskrivelsen af hver krystal.

OBS! Dette produkt består af et armbånd. Krystal sættet kan købes separat.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Tvillingerne stjernetegn – Zodiaci armbånd

Ametyst (lilla)

Denne fantastiske krystal aflaster stress og belastning, fjerner negativ energi og bringer en beroligende energi. Ametyst giver Tvillingerne opmærksomhed og opmuntrer dem til at finpudse deres intuition.

Akvamarin (lysegrøn)

Akvamarin hjælper med at berolige Tvillingens overaktive sind og overvinde den frygt, der nogle gange holder dem tilbage. Den fungerer med hals- og hjertechakraerne for at skabe bedre kommunikation og hjælper dem med at bringe mere kærlighed og blidhed ind i deres kommunikation, så de bliver bedre hørt og forstået. Med sin hjælp kan Tvillingerne bedre få adgang til deres eventyrlystne side og gå gennem livet med mere mod, selvtillid og selvkærlighed.

Citrin (gul)

Citrin er en smuk og glad sten med en solrig disposition, der kan hjælpe Tvillingen med at føle sig strålende og positiv. Den fremmer lidenskab, motivation og levende energi, og det hjælper dem med at bevæge sig gennem livet med selvtillid og positivitet. Da Tvillingen er så karismatisk og social, kan Citrin hjælpe dem med at tiltrække de rigtige mennesker og situationer i deres liv for at skabe de transformationer, de søger. Citrin fungerer også som en held og lykke sten for Tvillingen.

Månesten (hvid)

Månesten tilbyder Tvilling en åndelig energi, der fremmer en balance mellem sindet og hjertet. Den hjælper dem med at få forbindelse med deres blødere side og beroliger og balancerer deres følelser. 

Ved hjælp af Månesten kan Tvillingen lære at stole på deres intuition og have indsigtsfulde opfattelser. Den hjælper også Tvillingen imod at køre sig selv træt.

Tigerøje (brun)

Tigerøje bringer balance til ekstreme modsætninger, hvilket kan være meget gavnligt for Tvillingens dobbelte natur. Den forbedrer beslutsomhed og udholdenhed, hvilket hjælper Tvillingen med at holde fast i deres forhold, job og projekter. Den bringer mental styrke og skarphed, så de kan opnå deres intellektuelle bestræbelser, og reducerer deres stædighed, så de lettere kan fungere sammen med andre. 

Denne Tvilling-krystal fremmer mod, forandring og gode beslutningsevner, som alle arbejder sammen for at producere en fantastisk livsforandring.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv

Du kunne også være interesseret i...