Tyren stjernetegn krystal øreringe & plakat – Zodiaci

Tyren krystal øreringe - Moni Sattler

Tyren stjernetegn krystal øreringe & plakat – Zodiaci

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Tyren stjernetegn krystal øreringe – Zodiaci er helt personlige øreringe. Krystallerne i øreringerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I disse personlige øreringe skræddesyet til Tyren finder du følgende krystaller:

  • Karneol
  • Citrin
  • Rosenkvarts
  • Rhodonit
  • Bjergkrystal

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Tyrens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Et par (2 stk.) øreringe med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Tyren stjernetegn krystal øreringe – Zodiaci

Du køber et par øreringe (2 stk.)

Længde: Inkl. kreolen ca. 46 mm

Citrin (gul/brun/gennemsigtig)
Citrin hjælper Tyren med at bringe nyt ind i dens liv, så den ikke sidder fast i dens måder og bliver for komfortabel. Det er en manifestationssten, så den bringer en energi af fremadrettet bevægelse og tiltrækning. Det er også en sten af glæde, som er meget i overensstemmelse med den glade disposition af Tyrens stjernetegn.

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts er den perfekte Tyr-krystal. Den udsender en blid og kærlig energi, der øger Tyrens medfølelse og åbner dens hjerte for at modtage og give kærlighed og venlighed. Den hjælper også Tyren med at frigøre frygt og bekymringer og bringer følelsesmæssig healing. Det er en sten, der styrker hjertet.

Karneol (rød/orange)
Karneol hjælper Tyren til at handle. Den giver dem selvtillid og mod, og den hjælper dem med at overvinde den frygt, der holder dem tilbage fra at opfylde deres drømme. Denne sten inspirerer til transformation og hjælper Tyren med at tage føringen, selvom deres natur ofte er stille og afdæmpede i deres talemåde.

Rhodonit (rosa-sort)
Rhodonit hjælper Tyren med at elske sig selv. Den udviser en meget lignende energi som Tyren, derfor forbedrer den ens naturlige tendenser til kærlighed, medfølelse, generøsitet og ansvar. Dette hjælper med at forbedre ens selvaccept og reducere ens temperament.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal forstærker enhver intention, vi sætter for os selv. Tyren kan bruge det til at hjælpe dem med at være mere fleksible, standhaftige eller enhver anden hensigt, de sætter for sig selv. Bjergkrystal tilbyder en helbredende energi, der hjælper os med at få forbindelse med åndelig vejledning; derfor kan Tyren bruge det til at guide dem på den rette vej fremad.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv